Thema: Bay DOGRU
Einzelnen Beitrag anzeigen
Alt 12.04.2015, 18:23
seyrangah

Standard

Zitat:
Zitat von NurBanu Beitrag anzeigen
Kariyer durumu: Akademisyen bir bayan olarak, bu durumda cok zorlandigimi itiraf etmeliyim, cünkü akademisyen cahil de gördüm, okumamis ama kendini gelistirmis de. Bu konuda KENDINI SÜREKLI BILGIYLE YENILEYEN dersem iyi olur herhalde
Bu aciklamani begendim. Ben örnegin, teknik bakimdan akademisyen degilim. Ama her daim kendimi gelistiriyorum. Hafta sonlar ve hafta ortali meslegimde ilerlermek icin yeni seyler ögrenmek icin özel zamanimdan vakit ayirarak bu seylere (Weiterbildung) vakit harciyacagim.
Bence terbiye, ahlak, vicdan bunlar üniverstede ya da baska bir ögrenim kurumda ögrenilecek sey degildi.

Kötü söz sahibinindir bunu iyi anla bil
Bu yol çok çetin bir yoldur bildiğin gibi değil
Ne kimseyi aşağıla ne de kimseye eğil
Kişi kendi vicdanından sorulacak bilesin

Ama kim bilir? Belki ileride belki bos vaktimde üniversteye baslarim ve bitiririm..

Zitat:
Zitat von NurBanu Beitrag anzeigen
Medeni hali: Bekar (=evlilik insallah 1 kere olur, ya o kisi ile olur yada hic kimseyle, insan hayati /iliskiler deneme tahtasi degildir, insanlar verdigi kararlarin arkasinda durmali "yanlis secimse benim yanlis secimim, dogruysa yine benim dogru secimim")
Bak Banu burda halt islemissin! Bu da ne demek? Medeni hali bekar? Insan insandir. Evlenmis ayrilmis bir sürü iyi insan var. Onlarin esleri kötü ciktiysa onlar da ayrilmaya karar verdiyse bu onlari kötü insan yapmaz.
Lüften artik su dul mul kelimelerini buralara yazma. Senin yüzünden artik Feyzade bile buralarda yazmiyor. Burasi bir forum, herkesin kendi fikirlerini özgürce ifade etmesi hakkidir. O'nun bu hakkini gasp ediyorsun böylelikle

Geändert von seyrangah (12.04.2015 um 18:28 Uhr).