Einzelnen Beitrag anzeigen
Alt 27.03.2015, 21:30
Benutzerbild von zockerr
zockerr zockerr ist offline
Benutzer

Standard

Zitat:
Zitat von feyzade Beitrag anzeigen
hic bikmiyorsun yalalarindan.
ben ebu-cahili günde 10defayi birak 1defa bile aramiyorum.
biliyorum, isine geliyor, cünkü ebu-cahilin kölesisin. o sana banu feyzade hakkinda sunu bunu anlat diyor, sende cahil kafanla anlatiyorsun.

benim kim ve ne oldugumu düsünecegine, kendini düsün, bakire olmiyan bekar, bakalim sen bunun hesabini nasil vereceksin.

Senin hakaretlerin umruda oldugunu zannediyorsan cok ama cok yaniliyorsun.

birlik olun istersen, sen, ebu-cahil, turan. bir birinizin elinizi tutarsiniz, cünkü benden cok korkuyorsunuz

merak etme, hersey zamaninda, hepinizin ne oldugun burda bilen cok var.
ne senin hakkinda bugüne dek iyi birsey duydum, ne ebu-cahilin, nede turanin.

ama cok acizsiniz ki, birlik olup karsima yazi yazmaya cesaret ediyorsunuz ancak.
allein das zeigt schon wie armseelig ihr seid.

senden baska dogru söyleyen yok zaten bu forumda namuslarina dil uzatmadigin ,iftira atmadigin 1 hemcinsin kalmadi onlarin biri de cikip senin iffetine namusuna dil uzatmadi.
bizim dedikodumuzu yapiyor diye forumda baslikda acmadilar,herseyi bir sen duyuyon kimse senin hakinda bisey duymuyor,senin hakinda cikanlar dedikodu, snein bi yerinden uydurduklarin dogru.
evli adamla imam nikahiyla yasayan sen deyilsin onlar,senin cocugunda yok,sen benide tanimiyon bana numaranida vermedin konusmadik.Timi günde 10 kere arayanda sen deyilsin,ses kaydindaki sesde senin sesin deyil.
cok kadinla tanistim ama senin kadar serefsizini,cirkefini tanimidim.