Einzelnen Beitrag anzeigen
Alt 26.03.2015, 17:09
feyzade

Standard

Zitat:
Zitat von SevtapTuran Beitrag anzeigen
Hayirdir sakar feyzo?
Bana sakar diye hitap etmen, sadece senin ne kadar aciz oldugunu gösterir.

Zitat:
Ya be cahil feyzo, illa birsey bilirmis Gibi ortaya atiliyorsun, kendini gülünc bari etme.
evet, cok sey biliyorum. ama bunlarin senin bilmene gerek yok. bu ara senin hakkinda da cok sey biliyorum. ve Allah biliyor, sana cok aciyorum.

Zitat:
Gerci Lara, nurbanu, huhu, lafebesi, shijuku, timeraiser geldigimden begri sana yazdiklari laflari görünce aklimdan gecen:
gelelim saydigin üyelere.
lara+banu: iki bakire olmiyan, ama bekar olduklari icin insanlara hakaret eden üye.

huhu: senin onunla bir sorunun olabilir, sayet benim yok

lafebesi: adi üzerinde lafin ebesi, ama senden kat kat iyi

shinjuku: senin aklinda ne geziyor bilmiyorum, ama benim shinshila ile zerre kadar sorunum yok

timeraiser: yasli, dinden imandan haberi olmiyan, aklini oynatmis bir üye

üzgünüm turan, ama senin ögreklerin buysa, sadece ne kadar bilgisiz oldugunu ispatlamis oluryorsun. schon wieder.

Zitat:
saglikli, gururlu Bir kadin asla burda bu kadar rezillikten sonra olmazdi yada hatalarindan ders cikarirdi. Ama sen bozuk plak gibi sabah aksam hep burda ve ayni reillikleri tekrarliyorsun. Vaybee umarim parani bari verirdir.
Sen görüldügü Gibi saglikli degilsin o yüzden ne yazsam nafile. Bozuk Plak Gibi hep aynisini tekrarlarsin. Haa sinirlerin gerildiyse yine haplarini al saldiracak bulamayinca
Neyse bende pislige bulasmayim, bana zaten sicramak icin can atiyor fobili.

Iste böyle rebelle, dün sen bu gün ben. Maalesef insanlar kendi mutsuzlugunu ve öfkesini burada birilerine yüklemek isteselerde Herkes ayni degil
hangi rezillikten bahsettiginden haberim yok. vaybeenin parasina Allaha sükür ihtiyacim yok, hic kimseye muhtac olmadan cok muhtesem bir isim var, maasimda Allaha sükürler olsun cok iyi. bak haplardan anladigina göre, sen kullaniyorsun, anladim.
ben milletin dedikodusuna pek deger vermem, ama senin hakkinda duyduklarim gercekten cok itici ve igrencti. sen zaten batmissin, o yüzden o duyduklarimi saymayada ihtiyacim yok.
sen olmiyabilirsin, ama ben hayatimdan cok memnunum. senin hakkimda düsündüklerinide pek umursamiyorum. bu kadar basit