Sevgili kuzey,
öncelikle sizin gibi birisini (ipneyi) sanal da olsa tanimak benim icin büyük bir kazanim. sizin basariniz ve samimiyetiniz ve bu tutumlarinizin genel özeti yani ipneliginiz benim gercekten cok hosuma gidiyo.
dediginiz gibi sanal, evet bazi seyleri SANAL diyerek ciddiye almamaksizlik yapan cok. cünkü sanali bir iletisim araci olarak görmeyip, onu sadece sadist duygularini tatmin etmek anlaminda kullanan milyonalrca katilimcimiz var ve hal böyle olunca, sanalda ciddiye alinacak insanlari bu türler arasindan ayiklamak neredeyse imkansizlasiyo.
yani söyle anlatmaya calisayim, bir erkek nick olarak yaklasik 1,5 senedir burdayim ve onlarca insanla tanistim ve bunlarin bir cogu ciddiye alinmayacak kadar ruhsal anlamda sorunlu kisiler. kendisini sir gibi onlarca sene sanalda saklayan kisilere web cam actirdim veya görüstüm. evet belki tipimce veya tarzimca degiller ama insandirlar ve onlarin denginde yine onlarca insanlar vardirlar. simdi hal böyle olunca, saklanarak birer fare gibi sanal yasayip, burayi ciddiye almadigini söyleyip sirf küfür eden veya sanalda yarattigi yalanlarla yarattigi karakterin esareti altina giren maalesef milyonlarca insan var ve durum böyle olunca sevgili dostlar, bu insanlar birer canavar, potansiyel tehlike ve bagimliliga karsi psikolojik destege ihtiyac duyuyor. bir cesit esaret yani.. neyse mk chate gidiyom ben, skerim sizin az da olsa ciddiyet iceren themalarinizi.
|