Einzelnen Beitrag anzeigen
Alt 25.02.2015, 18:48
Benutzerbild von Kuzey2013
Kuzey2013 Kuzey2013 ist offline
Neuer Benutzer

Cool Sanal olmak yada olmamak....Tartisalim :)

Hep dikkat etmisimdir. Odalarda gecen diyaloglara siz de bir dikkat edin.

Küfürmü var ? Aman canim sanal alem....Biri ile tartistiniz mi ? Ben takmiyorum canim, bura sanal burda olur....Asik olursunuz, ask mi ? Burasi sanal ask nasil olacakmis, zirvalamayin.....Bir de su vardir ; power dügmesine bastimmi burasi biter yasananlarda biter....

Pekiiii... O halde bir bakalim... Madem sanal, neden küfürlere tepki var? Anne ve bacilara edilen sözlere neden tepki duyuluyor? Madem sanal, biri ile tartisinca moralimiz neden bozuluyor? Madem sanal, buradaki ikonlari neden kiskaniyoruz? Power dügmesine basiyorsun ve yasananlar bitiyorsa neden dünkü konuyu bu gün tekrarliyorsun?

Bana göre bizler; bir zamanlar Japonlarin cikardigi o sanal bebeklerden degiliz... Komutlarimizi birileri hazirlayip, yerlestirmiyor bellegimize... Baskalarinin bellegimize yerlestirdiği gibi hareket etmiyoruz... Burada egleniyor, geriliyoruz... Yüregimizden geceni, parmaklarimizla aktariyorsak sanal denen olgu yok bence...

Ya size göre internette yapilan sohbetlerde yasananlar sanal midir? Hayal midir?

Bence düne kadar belki´de farkli düsünüyordum ama bugün daha degisik düsünüyorum !

Düsüncem sundan ibaret...

Sanalda yasananlar ve kisiler hepsi bir gercektir yani realdir.Hayal yoktur bence. Sadece bir Türkiye´yi düsünelim.72,5 millet varsa burayida o devlet gözüyle görürsek iyiside kötüsüde cikacaktir.Kisiler burasi sanal sallaaaa diyip bir takim kötü cümleler ve kendi karakterlerini sergiliyorlarsa realide aynidir yada real hayatinda bu konusma türleri aliskanlik olacaktir,Realinde iyi efendi bir insan sanaldada aynidir.Cünkü klawyeye basan parmaklari yöneten bir beyinleri vardir,bu beyinler sanalda da ayni realde de aynidir bence diyorum!

O YÜZDEN HAKARETE KÜFÜRE SONNNNNNNNNNNN!!!!

http://www.chatcity.cc/forum/topic.asp?id=16243

Geändert von Kuzey2013 (25.02.2015 um 19:25 Uhr).