Einzelnen Beitrag anzeigen
Alt 05.02.2015, 13:37
Benutzerbild von 1978salih
1978salih 1978salih ist offline
Erfahrener Benutzer

Standard Lügenpresse !! Yalancı ınsan !!

Selam Arkadaslar.

Asagidaki copy paste yazisini okuduktan sonra , insanlarin bir pis camurdan yaratilisinin manasini daha iyi anliyorum. Yazilan haberin veya islenmis olayin gercekliginden emin degilim. yazinin ilk bakista bir gazetecinin yazdigini düsündüm, inanin yazinin son satirindan sonra , kisinin ne oldugu bile beni ilgilendirmiyor artik.

ÖneMli olan bir gercek var, HÜRRIYET HAK HUKUK VE BARISCIL BIR TOPLUMDAN BAHSEDEMEYEN; KESINLIKLE BIR KISMIN HAKKINDAN VE HUKUGUNDAN BAHSEDIYORSA, VE OLAYI SADECE TÜRK VE ISLAMIYET ALTINDA YUVARLIYORSA, BEN O KISININ AKLI DENGESININ KESINLIKLE TAM YERINDE OLMADIGINA INANIRIM:

Bizler , Almanyada yasayan TÜRK ler olarak , GENEL ANLAMDA ; baris ve huzur yanlisiyizdir !

SEREFSIZCE integrasyon diye diye 3cü ve 4cü generasyonu zehirledikten sonra , simdi de , türk ANA ve BABAsina CEZA KESMEYE KALKANLARA SÖYLENECEK TEK BIR LAFIM VAR !!

SIZIN MEDYA ÖZGÜRLÜGÜ VS. ALTINDA MILLETI ZEHIRLEDIGINIZI BILMIYORMUYUZ SANIYORSUNUZ ?

YOUNOW ADLI PLATFORMLARIN (VE BENZERLERININ) NE AMACLA TÜRETILDIGINI BILMIYORMUYUZ, anlayamayan cok aile var belkide durumun farkinda bile degiller, lakin SIZIN serefsizliginiz ve hatta cocuk sömürgeciliginize ne diyeceksiniz. artik özgürlük diye düsünemeyen ve aslinda nelere malolabilecegini bilemeyen cocuklari HANGI HAKLA KULLANIYORSUNUZ. Sonuc olarak; DÜNYADA ISLENEN INSAN KATLIAMLARINI HABER BILE YAPAMAZKEN , BURDA ISLAM KARSITI BIR GÖRÜS ORTAM VE TOPLUM YETISTIREREK 10-15 SENE SONRA HANGI TOPRAKLARA GIRMEYI PLANLIYORSUNUZ !!! TÜRKIYE YI SON 10 SENE dir medyanizda ve toplumunuzda kötü ima ederek aslinda, HANGI ÜLKEYI YIKMAK ISTEDIGINIZI bilmiyormuyuz saniyorsunuz.

VAR TABII KI , SIZIN NE HALT YEDIGINIZI BILMEYEN VE ANLAMAYAN VAR, SEREFSIZ OLAN TÜRK ASILLI ASALAKLARDA VAR !!!

LAKIN BIR TOPLUMU TEK BIR KALEMLE CIRKINLESTIRMEYE KALKMANIZIN ALTINDA, AHLAKSIZLIK VE KAHPELIK DE VAR !!

INSANLARI TÜRK MILLETINI ALMANYADA YASAYAN GENEL TOPLUMU, YANLIS YÖNLENDIRMEYE NEDEN GEREK DUYUYORSUNUZ !! SEREFSIZ HAYSIYETSIZ VE KENDINI COK BEGENMIS KESIM !! BIZ INSANLARI VE INSANLIGI GENETIK YAPIMIZDAN VE RUHI ASKIMIZDAN DOLAYI SEVIYORUZ !!

UNUTMAYIN KI ; BIZIM INSAN SEVGIMIZ SIZIN KEDI KÖPEK SEVGINIZDEN ÖNDE GITMEKTEDIR !! SIZ KÖPEK BESLERKEN BIZLER ADAM YETISTIRIYORUZ !! (Simdi bana hayvan sevgisinden bahsetmeye kalkmayin; ben hayvan ile insanin degerlerini bir tutmuyorum, ama bu demek degildir ki hayvanlari sevmiyorum, lütfen bu cümlemi carpitmayin) HAAA UNUTMADAN EGERKI YAZINIZIN HEMEN BASINDA KONU ETTIGINIZ BERLIN LI TÜRK UYRUKLU KISININ BEN TÜRKLÜGÜNÜ VE INSANLIGINI , AILESINE DEGIL; ALMANYADA YASAYAN GENEL TOPLUMUN AYIBI OLARAK DEGERLENDIRIYORUM.

AHLAKSIZLIGIN HER CESIDINE YER VEREREK BU TIP CANAVAR VE CANILERIN INSAN OLMAYAN YARATIKLARIN TÜREMESINE NEDEN OLUYORSUNUZ !

BU YAZI ICINDE KURAN DAN ALINTI YAPMAKLA , KURANI KIRLETECEGINI SANAN GERZEK !! SEN DEGIL KURANIN BIR AYETINI BIR HARFINI DAHI KIRLETEMEZSIN !

kuran i, DEGIL BEN, NE BIR TOPLUM ve NEDE BIR DÜNYA KIRLETEBILIR !!
NEDENI KURAN IN KORUYUCUSU SADECE VE TEK ALLAH TIR !!

ONUN ICIN SIZIN YALANLARINIZI RABBIM ILLAKI ORTAYA CIKARIYOR !!

AMA PANIKLEYINCE INSAN, SIZIN GIBI SAZAN OLUYOR !!

SELAMLAR

SALIH

PS. BU YAZIYI YAZAN VE DESTEKLEYENLER, DEDIKLERIMDEN KESINLIKLE PAY CIKARABILIRLER !!

NEFRET EKMEK YERINE GERCEKLERI YAZMAYI ÖGRENSENIZ , INANIN DÜNYA TEKRAR GÜZEL OLACAK AMA, SIZDE O ERDEM NERDEEEEEEEEEEE.....

Zitat:
Zitat von huhusanane Beitrag anzeigen
Multikulti in Berlin: Türke verbrennt 19-Jährige schwangere Deutsche
Udo Ulfkotte

Für die Lügenpresse und unsere Gerichte sind deutsche Menschen zweiter Klasse. Man kann das derzeit mal wieder gut belegen. In Berlin sollen Neuköllner Türken eine 19 Jahre alte hochschwangere Deutsche lebend verbrannt haben. Und unsere Politiker und Leitmedien schauen mal wieder einfach weg. Klar ist auch schon jetzt: Natürlich werden die Täter einen Islam-Strafrabatt bekommen.

::::::::::::::::::::::::::::::::

http://info.kopp-verlag.de/hintergru...-deutsche.html