Einzelnen Beitrag anzeigen
Alt 20.01.2015, 10:49
Benutzerbild von 1978salih
1978salih 1978salih ist offline
Erfahrener Benutzer

Standard

Shakspeare :

İnsanların çoğu kaybetmekten korktuğu için sevmekten korkuyor,
Düşünmekten korkuyor, sorumluluk getireceği için,
Konuşmaktan korkuyor, eleştirilmekten korktuğu için,
Yaşlanmaktan korkuyor, gençliğin kıymetini bilmediği için,
Unutulmaktan korkuyor, dünyaya iyi bir şey vermediği için.
Ve ölmekten korkuyor, aslında yaşamayı bilmediği için.
.................................................. ...............................................

selam arkadaslar,

yokarida bir ingiliz yazarinin kisa bir makalesini sizlerle paylastim.
ve kendime bu verilere karsilik bir kac soru yönelttim.

sevmeyi red eden, kim ?
yasamayi red eden , kim ?
ölümü ve ahireti red eden , kim ?

Burdaki bazi arkadaslarimin, cigligi , Islamin acziyetinden ötürü degil,

Sadece Allah in RIZASINI kazanmak icin , kendilerince ISLAM i dogru tanitmak icindir , gösterdikleri cabalar.

Ama ne yazikki her ne kadar bazi arkadaslar, hos bir dille yazilarinda , sabirli davransalarda , diger bazi arkadaslar, onlari devamli kirmak inciltmek pesindeler.

Sevmeyi dahi beceremeyen bir kisiligin altindan insanlarin yasamasini haklarini hukuklarini savunabileceginden tereddüt bile etmeyen , sayin derin düsünceli arkadaslar.

SADECE bir IRK mir MILLET degildir , CIRKEF, HARAM, YALAN ile vahset altinda olan !!

BENCIL bir sekilde YILLARDIR sömürgecilerin pencelerinde , parcalanan onca AFRIKALI degil tek GÖRMEKTEN KORKTUGUMUZ !

bazi gercekleri bile bilmezlikten gelmemiz, bizim gerceklerden korktugumuz anlamina gelir;

bu yapida olan bir insanin gerceklerle , hak ile hukuk ile, hic bir alakasi olamaz !!

burda inandiriciligini kaybeden bir toplum veya kisi , benim inancim veya düsüncem hakkinda hic bir sekilde ders veremez !!

Tek bir gercek varsa eger bu yazilan cizilen haber veya bültenlerde oda sudur !!

KENDILERININ YANLISLARINI ÖRTMEK ICIN, VICDANLARINI VEYA PLANLARINI REFAHA ERDIRMEK ICIN, DAHA BÜYÜK KATLIAM YANI YANLISLARLA DEVAM ETMELERIDIR !!

BU YAKLASIMA BEN SÖYLE BIR AD VERIYORUM: YOK ve HIC olma korkusu !!

cünki simdiye kadar bütün dünyanin gözleri önünde yapilan zulümler göz ardi edilirken, 15 FRANSIZ in (SONUCTA insanin) ölümüne bukadar ILGI GÖSTEREN INSANLIGIN, BEN SAMIMIYETINE INANMIYORUM !!

Bu timsah göz yaslarini sadece kendi yanlislari icin akitan , dünya halkinin,
BÜTÜN MEDYADA birden bire JE SUIS...... olan zevzeklerin nesine inanayim??

INSANLIGI PARCALAYAN , BIRLESTIRMEYEN ; SEVDIRMEYEN ; bütün HER KESIM VE CÜMLE ALEME ISYANKARIM !!!

BENIM inancim sabittir : ISTER DELI , ISTER AVARE , ISTERSENIZ PISKOPAT ADINI TAKIN BANA !!

BEN RABBIMIN ILAHI ADALETINE GÜVENIYORUM.

CENNET VE CEHENNEM BILE BU ADALETIN GERCEKLIGININ DELILIDIR !

gece gündüz
yalan gercek
güzel cirkin
......................

her bir seyin karsiligi vardir !!

onun icin ben bütün bir insanligi seviyorum, AMA yalan düzenbaz ve kan emicileri ahmaklari, seviyorum diyemiyorum: onlar icin sadece RABBIM den sadece adalet istiyorum !!

selam ve selametle

salih

Geändert von 1978salih (20.01.2015 um 11:03 Uhr).