Einzelnen Beitrag anzeigen
Alt 27.12.2014, 16:49
NurBanu

Idee Admin kendini savunamayinca iftira atmaya basladi

Zitat:
Zitat von fatsali31 Beitrag anzeigen
Bak bir daha yazayim istersen lara.
Nickinin sifresini Nurbanuya veripte onun senin nickine MAL MAL yazmasina izin verirsen sende anca gidersin.
Bak önce bu forumda yaziniza yalanla basladiniz, benim özelden bayanlara sex teklifi yazdigimi yazarak az da ALLAH korkusu varmis gibi davranan banu bunu yapmayacakti.
yalan ve iftirayala degilde insan gibi baslamis olsaydiniz bu yazilariniza size gereken deger verilirdi.

Lara sen bana azmi yalvardin chatte ???
banuyu lütfen koru diye ???
ama ortada bir bayan oldugu halde devamli küfür eden bir banunun nesini koruyayim ben ???

-BURAYI ÖZENLE OKUYUN LÜTFEN:
ben vaybeede bir Admin degilim, sadece chatteki hakaret ve küfürlerin azaltilmsi amacli ehrenamtlich görev yapan bir Agentim.
Ve inan nurbanu ve senin gibi gereksiz küfürler eden birilerini birak korumayi, chatten atmaktan baska düsüncesi olmayan biriyim.
Hem forumda Agent olarak degilde, adece bir User olarak yazi yaziyorum, sen önce bir oku bak, o insan kilifina koydugun banu hakarettten baska ne yazmayi basarabilmis ????

Siz yinede MAL MAL yazip durun ))
Seni ben kiz halimle o kadar korkutdum ki, ben olmadigim zamanlarda bile arkamdan konusuyorsun, her nickin arkasinda beni ariyorsun, KARABASININ OLDUM SENIN . Devami gelecek merak etme

Ezik, sen kimsin sana biri yalvarsin, senden davar cobani bile olmaz, gelmis bu kanala admin olmussun cingenenin isine benzemis „cingeneyi vali yapmislar, ilk isi babasini asmak olmus“

Utanmadan birde Allah korkusundan bahsediyorsun, ben sana nerde yazdim senin bana veya bir baskasina cam sex i teklif etdigini??? Eger bunu burda ispatlamazsan SENDEN DAHA ADISI YOK BU VAYBEEDE Fatsali31. Kendini savunamadin simdi de iftira atmaya basladin.
Basina tas yagsa benden bileceksin.
AYIP AYIP yasindan basindan utan. Bunadin mi ne !!!

Haddini ve yerini bil !!!

Demin beni yine chatden durduk yere atdin, bu kanalin sahipleri uyuyor mu????????

Geändert von NurBanu (27.12.2014 um 16:53 Uhr).