Einzelnen Beitrag anzeigen
Alt 11.12.2014, 22:20
feyzade

Standard

Zitat:
Zitat von SevtapTuran Beitrag anzeigen
hakli oldugun cok noktalar var ama genelleme olmasin diye sunlari eklemek isterim.
akademisyen türk kadinlarin genellikle yabanci secmeleri maalesef cok yaygin, ya etraflarinda ayni seviyeden yeterince türk erkegi olmadigindan arti birazda bazilarinda yabanci hayranligimi var diyeyim. Ayrica her türk erkegide senin gibi düsünmüyor. yeterki sari bir gaby yada ludmilla olsunda nasil olursa olsun. etrafimdaki cocuk oyun parkina bakinca üzücü bir manzara. yanlis anlasilmasin ama akilli akilli bir sürü marokan bilhassa TIP ögrencileri, oturma izni almak icin hepsi birer rus yada almanla evlenmis( hauptschule), tabi kadinlarda kurnaz hemen cocuk yapmislar.neyse konu bu degil biliyorum ama bu nicin böyle: müslümanlar organize olmayi beceremiyorlar. evlilik icin bile uygun bir ortam yaratilmali. kader kismet diyip gecmek yetmiyor.

konu marokanlar v.s. degil. konu türk erkekleri.
senin yorumun yine cok irk düsmanligi yapiyorsun.
ne kadar yargili bir insansin inanamiyorum. nedemek sari bi gaby yada ludmilla. sen ne kadar bencil bir insansin? merkst du eigentlich wie erniedrigend deine worte sind? sen kimsinde bu insanlari kiniyorsun?????
ona bakarsan, nice tahsili olmiyan türk erkekleri almanlarla evleniyor.

ama konu bu degil.
siz nerde yasiyorsunuz bilmiyorum, ama benim okudugum üniversitede benim disimda daha cok türk vardi, ve hic biri, türkden baskasi ile evlenmedi.