Einzelnen Beitrag anzeigen
Alt 08.11.2014, 12:39
CakaBeyy

Standard

Zitat:
Zitat von ___EZEL___ Beitrag anzeigen
Ya at izi ile it izini karistirmak bu olsa gerek!Fasist bir diktatörün neresini begenicem ben,her konusmasi yalan ve ölüm sacan bir tran bana göre erdogan....Cok merak ettiysen ben halktan biri olarak begenmiyorum...Bütün dünya bu erdoganin diktatör oldugunu,yalanci bir sahtekar oldugunu biliyor,hatta almanyada ders kitaplarina bir köpek üzerine kafasini koyarak,nasil bir karakter oldugunu cocuklara analatiyorlar(Gerci ben bu tür bir resmi kiniyorum,ne olursa olsun onu türkiye halki secmis,halka hakarettir bu),Yani kimsenin erdogani sevdigi falan yok,bana görede son günlerini yasiyor,zaten herhangi bir olay,bir kargasa oldu mu ucagi hazir,mutlaka yurt disina cikiyor,korkunun ecele faydasi yok ya neyse....Said nursi ve nurculari kaale bile almiyorum,tarikatlar dinin degistirilmis versiyonudur bana göre,bu insanlarin müslümanlikla alakasi yok,gülen icinde öyle,süleymancilar icinde,su an irakta kan kusturan selefiler icinde öyle....Osmanli da ki ayak oyunlari bu dünyanin hicbir ülkesinde yok,ulema da biri öldürülmüsse kesin,diger ulemalar kiskirtmistir....Piri reis gibi bir insani bile öldürüyorlarsa gerisini sen düsün....Piri reisin sonu,dünya haritasini yapmakla olmustur.....
Evet bütün dünya, kesin öyledir....

Yazdiklarina bakiyorumda, Said Nursi ve cemaatini kaale almiyorum, Erdoganin diktatör oldugunu bütün dünya biliyor, diger ulemalar kiskirtmistir.
Bunlari söyleyen ile neyi tartisacagim? zaman o kadar kiymetsiz mi?

seninle daha fazla muhattap olmama gerek kalmadi, bundan sonra tekrar karsilasirsak büyük ihtimalle sen dogrusun, sen haklisin diyip gecmeye calisacagim....