Einzelnen Beitrag anzeigen
Alt 01.11.2014, 20:10
___EZEL___

Standard :)))

Zitat:
Zitat von CakaBeyy Beitrag anzeigen
Biz büyüyememis cahiliz iste, kendi aramizda konulara böyle yorumlar yapiyoruz, sen keyfine bak, umursama. Sizin oralar nere ise, oralarda yetismedigimiz icin, bilmedigimiz cok sey olmali....

Evet bana basit geldigine göre sizin oradakiler cok cesur olmali, yani hayat bana basit gelipte birden karsiniza cikinca dersimi alir gercekle yüzlesirim degil mi?

Eger bir gün isimden kovulursam yeni is yerlerine giderken bile Devrimci, Pkkli kisiler orada var mi yok mu arastirma yapmaliyim, yanlarinda calisirken korkarim elim ayagim titrer falan. calisamam ve ise girdigim gibi geri cikartilirim....

korkakligin gözü kör olsun..
Ben daha allahuekber deyip kelle kesen bir devrimciye rastlamadim...Rastlayan varsa yazsin buraya...Ben daha din adi altinda,halki dolandiran bir devrimci görmedim...Bakin isterseniz,12 eylülde devrimciler icerde iken cesitli islami gruplar devlet destegi ve korumasiyla cogaliyorlardi....Sacmalamak bu olsa gerek,sen is bulmaktan önce kendine bir yürek bul,yüregin karardigi icin,korkularla yasiyorsun tipik erdogan ulemasi carpiticiligi....Sana bir halk nasihati,korkularinin üzerine git,korkunun ecele faydasi yoktur.....