Einzelnen Beitrag anzeigen
Alt 27.10.2014, 00:17
Benutzerbild von Bosphorus_
Bosphorus_ Bosphorus_ ist offline
Erfahrener Benutzer

Standard Turkiye PKK'lilara Kobane'de yardim etmedigi icin PKK'lilar cok kizgin :)

Bir yerini yirtarak koca koca puntolarla yazmissin ama.. he anasini satayim, MIT beton mikseri kiralamis o aracin uzerine surmus ))

Kadinin araci resmen karsi seride gecip carpmis.

Kobani'deki çatışmaları takip etmek için geldiği Suruç'ta trafik kazasına kurban giden ABD'li gazeteci Serena Shim'in ölümüyle ilgili detaylar ortaya çıkmaya başladı. Otomobili olay sırasında Shim'in kameraman arkadaşı Judy'-nin kullandığı, aracın şeridinden çıkarak, karşı yönden gelen beton mikserinin altına girdiği belirlendi. Çalıştığı TV kanalı tarafından ölümü 'şüpheli' bulunan Shim, Suruç'tan yaptığı canlı bağlantıda MİT'in kendisini ajan olmakla suçladığını söylemişti. Şanlıurfa Valisi İzzettin Küçük de, “Bunlar Türkiye'yi güç durumda bırakmaya yönelik girişimlerdir” dedi.

‘KENDİ ŞERİDİNDE ÇIKTI’
34 NGN 42 plakalı beton mikseri kullanan Şükrü Salan ise Suruç İlçe Jandarma Komutanlığı’nda alınan ifadesinde normal hızla giderken, karşı yönden gelen otomobilin kontrolden çıkarak kendisine çarptığını savunmuştu. Salan ifadesinde, "Kendi güzergahımda gidiyordum. Bu sırada çok hızlı gelen otomobil kontrolden çıktı. Kendi şeridinden çıkarak benim aracımın altında kaldı" dedi.

Simdi de PKK'lilar ''arac kazadan sonra o seride cekildi'' der iftiraci kallesler. MIT'mis. MIT olmasin, kalekollar olmasin da rahat rahat uyusturucu ticaretinizi yaipi cirit atin bu topraklarda, onun derdindesiniz. MIT sizin kokunuzu kazisin.