Einzelnen Beitrag anzeigen
Alt 25.10.2014, 11:21
Benutzerbild von Bosphorus_
Bosphorus_ Bosphorus_ ist offline
Erfahrener Benutzer

Standard

Zitat:
Zitat von ___EZEL___ Beitrag anzeigen
Bazen insan,karsisindakinin kurdugu yanlis bir cümle üzerine sekillenip,kizginlik halinde bir takim seyler sarfedebilir,heleki ideolojik düsmanlariyla tartisrken birden ortaya cikarsa bu durum,dogal olarak bir takim seyler genelleme yapilir..Fakat her genelleme,her soyut kavram dogru olmayabilir..Ayrica uno beni bilmez,ama eger uno,tanidigim aile cevresinin üyesiyse,dolayli olarak ben onu bilirim..Iyi bir aile cevresine sahip olan ve degerli kisilikler yetistirmis,hep mazlumun yaninda olan cok sosyal bir aile olarak tanirim...Bosp adli insanlik düsmaninin yaratmak istedigi oyuna,uno gelseydi bile,ben gelmezdim..Gerci benim gibi insanlar bilirki,bir mücadele icindeysen eger,dönem dönem dost bildiklerinde,sana karsi yanlis davranabilir veya yanliz birakabilir.Fakat;bizi kusatan tüm cirkinliklere ragmen,dostlar mutlaka ortak dogrularinda birlesir...Birlesmesede,"ille dostun bir tek gülü" der sineye ceker,bildigimiz yolda gerekirse yanliz yürürüz..Bosp adli üye;senin masken bu nickle yirtildi,nemenem bir mahlukat oldugun ortaya cikti,bence iyisimi,sen kuyrugunu bacaklarinin arasina al git burdan,milyonlarca chat sayfasi var,Isid propagandani git oralarda yap,burda migde bulandirici olmaya basladin....
Halen bir kancik gibi baskasinin mesajini alinti yaparak benden bahsediyorsun sonra da ''bana cevap yazma'' diyorsun, erkek gibi mesaj mesaja tartisamiyorsun.

Bir kere daha soruyorum, PKK bir teror orgutu mudur degil midir?