Einzelnen Beitrag anzeigen
Alt 25.10.2014, 10:14
___EZEL___

Standard Tartisma!

Zitat:
Zitat von uno Beitrag anzeigen
Mücadele kültürünüze bakiyorumda, EZEL'i bana, beni de EZEL'e karsi kiskirtmaya calisiyorsunuz. Bizler savasirken yigit, tartisirken anlamli, düsmana(size) karsi yaklasirken bile onurumuzdan en ufak taviz vermeyiz,sonu ve sonuclari bize ölüm getirse bile onurumuzu muhafaza etmek tüm ölümlerden üstündür.

siz ise, akli sira kahpece ve kallesce, insanlari birbirinize düsürme planlari yaparak ve bununla baglantili,ölmüse ve insan yakinlarina chat gibi iletisim araclarini kullanarak cirkince hakaret edebilen ve toplum icerisinde hicbir vasfi olmayan asagilik-karaktersiz kisilersiniz. daha önceki yorumlarimda yazdigim gibi, bunu sakin hakaret veya agir itham olarak algilamayin, bu ithamlarin hepsi sizin genel özetiniz.

Bildigin gibi bosphorus-pucugum, crs79 nickimle seninle tartismaya girmistik. icindeki inanc-Irk ve cinsiyet düsmanliginin verdigi cirkinlikle iliskili mide bulantisi, beni farkli düsüncelerin söz konusu insanlarini tanimaya ve tutumlarini yakindan icnelemeye itmisti.
Evet, Öcalan'i tanidim. Öcalan'in 1 yillik düzenli görüsmelerini,haberlerini ve tutumlarini daha da yakindan takip etme firsati buldum. Her okuyusumda Öcalan'i, Cüneyt Özdemir, Ahmet Hakan, Zülfü Livaneli, Vedat Türkali, Nuray Mert, Dogu Ergil, Cengiz Candar, Oral Calislar ve bunlar gibi bir cok Türk aydinin nefret etmeyip aksine sizin icin "lan bu insanlar neden nefret ediyo" meragimi gidermek icin irdeledim. Sonuc ne cikti biliyor musun?
En yakin örnek olarak 6-7 eylül olaylari degerlendirmesi.
6-7 eylül olaylarinda, herkes sunu gördü: Silahli Halk ayaklanmasi!
Evet yanlis duymadin,silahli halk ayaklanmasi bir ülkenin cöküsü demek.Halki silahlanan bir ülke ve karsi silah kullanan bir devlet... Tipki Misir, ve Kuzey Afrika ülkeleri gibi, halk ayaklanacakti!.
Peki Öcalan yerine gercek anlamda bir terorist olsaydi ne yapardi?
Elbette, o halki sokaga döker ve Türkiye Cumhuriyetini tarumar ederdi bu tartismasiz. Öcalan ise aksine, 15 eylül'e kadar AKP'ye aklini basina almasini söyledi.AKP ne yapti? Cark etti ulan cark etti, dansöz gibi kivira kivira siyaset yapti )

Bak ne diyo Ortadogu uzmani; Cengiz Çandar: AKP “U-dönüşü”nden saparsa ne olur?
http://www.radikal.com.tr/yazarlar/c..._donem-1220577
Bazen insan,karsisindakinin kurdugu yanlis bir cümle üzerine sekillenip,kizginlik halinde bir takim seyler sarfedebilir,heleki ideolojik düsmanlariyla tartisrken birden ortaya cikarsa bu durum,dogal olarak bir takim seyler genelleme yapilir..Fakat her genelleme,her soyut kavram dogru olmayabilir..Ayrica uno beni bilmez,ama eger uno,tanidigim aile cevresinin üyesiyse,dolayli olarak ben onu bilirim..Iyi bir aile cevresine sahip olan ve degerli kisilikler yetistirmis,hep mazlumun yaninda olan cok sosyal bir aile olarak tanirim...Bosp adli insanlik düsmaninin yaratmak istedigi oyuna,uno gelseydi bile,ben gelmezdim..Gerci benim gibi insanlar bilirki,bir mücadele icindeysen eger,dönem dönem dost bildiklerinde,sana karsi yanlis davranabilir veya yanliz birakabilir.Fakat;bizi kusatan tüm cirkinliklere ragmen,dostlar mutlaka ortak dogrularinda birlesir...Birlesmesede,"ille dostun bir tek gülü" der sineye ceker,bildigimiz yolda gerekirse yanliz yürürüz..Bosp adli üye;senin masken bu nickle yirtildi,nemenem bir mahlukat oldugun ortaya cikti,bence iyisimi,sen kuyrugunu bacaklarinin arasina al git burdan,milyonlarca chat sayfasi var,Isid propagandani git oralarda yap,burda migde bulandirici olmaya basladin....