Einzelnen Beitrag anzeigen
Alt 16.10.2014, 22:25
Benutzerbild von uno
uno uno ist offline
Erfahrener Benutzer

Standard

Cok da umursamiyorum söz konusu "bayan"i Ezel. Dedigim gibi, tartisma konuma salakca girdi ve hakettigi yaniti aldi. O tarz bir insanin bana laf söyleme üstünlügü olamaz.
Igrenclikler,entrikalar dolu yasaminda bogulur ancak.
Bu cirkinlikler ve cirkeflik dolu ortamda düsmeden yapamiyosun. Ama yine de o tutumumun hakli oldugunu savunuyorum.

Zitat:
Zitat von ___EZEL___ Beitrag anzeigen
Bazi insanlar vardir,siradan,herhangi bir durum veya olgunun farkinda olmayan,bazi insanlarda cevresinde gelisen hicbir olaya kayitsiz kalamayan!Dikkat edersen elestirim,bir insanin kisilik haklarina yapilan davranisa,birde varsa öyle bir durum,yok sayilip örtbas edilmemesine iliskin oldu!Ben birey olarak,insanlari bireysel tanimayi pek tercih etmiyorum,bir kere öyle bir hata yaptim,bir daha yapacagimi sanmiyorum.Fakat insanlar bana neyi dayatirsa dayatsin,ne yafta yapistirirsa yapistirsin,kendi dünya görüsünden ödün vermeden ve ona yakisik davranmak istiyorum...Bu acidan bilenler ve bilmeyenler arasina da fark koyuyorum,mesela yapi ve kisilik tarzi olarak bosphoros arkadasa hic isinmadim ama,tartisma boyutunda kaale aldim,cünkü kendi sinifini temsil eden biri bence...Benim elestirilerim asil olarak sana ve lara isimli bayanaydi?Sana olan elestirim,karsindaki insanlarin cektigi tuzaga,cokta senin fikirlerine yakismayan bir tarzla düsmene oldu!Zaten seninle su veya bu sekilde problemli olan insanlar,birgün ortak bir noktada birlesip sana catacaklardir...Bu tartismalara hic katilmayan arkadaslarin durumu kendilerinin proveke ettigini de görmedik degil,ama sen dogru olani yapip o tartismadan feragat etmeliydin,sana elestirim kisaca karsit oldugun sinifin tarzina dönmene yönelik oldu,baska bir neden yok!Lara arkadasa gelince,varsa böyle bir alcakca oyun,o kisiye bunun cezasini cektirmelidir,ha bazen bireyler yapmadiklari seyi yaptikta diyebilir o ayri bir durum,beceremiyorsa sorun onun zaten,ama kisinin olmayan ayibindan dolayi,feodal ve lümpen insanlarin önüne yem olarak sunmak,lara arkadasi toplum gözünde düsürmek sana yakismadi kisaca....Boss gibi insanlarin aradigi hep bu tür seyler sende kendin ona teslim ettin...Bizlerde sorun yasiyoruz,insaniz hatalarimiz vardir muhakkak,ama karsimizda ki özrümüzü kabul etmesede,boynumuzu büküm özrümüzü diliyoruz....Benim kim oldugumu,ne is yaptigimi bilmeden,bana birgün burda seni mermi manyagi yaparim dedi,ben bunu ciddiye almadim tabi,ciddiye alsam kendimi taniyorum,yaparim bir manyaklik.Fakat halkima nasil hesap vericem diye düsünürüm hep,birde ettigim yemini,"Halklara zarar vermeyecegime,namusum,serefim ve ...... ugruna yemin etmisim" Kisaca bazen sonuc cikmiyorsa es gec,seni elestirdim diye kötü görmedim hic,yakistirmadim bu siradan tavri....Saygilar Cenk