Zitat:
Zitat von ___EZEL___
Hayir seni kast etmiyorum!Bosphorus diye biri var atfim o na,kaldiki ben onu blokladigim halde inatla yazip,Isid karsiti olan herkesi PKK li ilan ediyor....Sana atifta bulunmam icin bir neden olmasi lazim,suan bir sorun yok...Saygilar cenk....
|
Sen salak misin olm? Bana soyleyeceksen ne diye Salih'in mesajlarini sabahtan beri alinti yapip ona yaziyorsun.

he prdn, pano'da yazdigina gore, sen zaten Salih'i ben saniyorsun. Eee ne oldu? Simdi de ona ''seni kastetmiyorum, Bosphorus'a diyorum'' diyorsun. E Salih de ben olduguma gore, bana demis oluyorsun senin mantigina gore
Blokladigina sevindim ama surekli forumda satasmaya calisan, benim adima basliklar acan, calistigiyla daha da eline yuzune bulastiran sensin

beni cok seviyorsun benden ayrilamiyorsun farkindayim. Kene gibi yapistin.
''ISID karsiti herkesi PKK'li ilan etti'' lafina gelince. Kusura bakma, halen sacma salak konustugunu dusunuyorum. Neden? Cunku PKK'yi Kobane'de desteklemiyoruz diye, PKK'ya dusmaniz diye SEN KENDIN bizim ISID propagandasi yaptigimizi hatta bir baslik acarak iddia ve iftira atan bizzat sensin.
Bunun yaninda, eger bir PKK'li teroristin ortadan kaldirilmasina uzuluyorsan, ki uzuluyorsun, o zaman elbette ki sana PKK'li denilecek.
Bir mesajda 50 kere kendinle celiskiye dusulmez ki. Bence once yaz, postalamadan once 3-5 kere oku, yazim ve anlatim bozukluklarini, celiskilerini duzelt oyle at. Yoksa zaman aliyorsun. Iyi guldum.