Einzelnen Beitrag anzeigen
Alt 14.10.2014, 11:04
Benutzerbild von 1978salih
1978salih 1978salih ist offline
Erfahrener Benutzer

Standard

AKLIN YOLU BIRDIR VESSELAM:
Allah a sükürler olsun, ki insanlarin akillarini hür yaratmis, kullanani da mutlu kilmis.

Eyvallah yok arkadasim, ben sana kin gütmüyorum, kin baris icin bir hancer gibidir, bütün güzel olan, insanlar arasindaki baglari keser.
Nasil ki yillardir kürt türk tolumunun arasina cekilen kan seridi gibi bir bag kurdurur ve sonrada insanlari birbirine düsman eder kin.

her insan bu durumu görüyor.
ama bir kin bir kan nedeniyle , birbirimizden uzaklastirilmaya calisiyoruz.

Türkiyede olasi bir birlik kardeslik huzur ve baris, sadece türkiye de ki halka ve komsularina yarar.

bazi bagnaz komsularimiz olsada onlarda Tr deki huzurdan fayda görürler.

En gercegi ise tr de yasayan bin cesit toplumun huzuru dur !

Bu kardesligi barisi ve huzuru istemeyenler, bu topraklari bölerek , bizlerin , filistindeki gibi kendilerine muhtac olmamizi istemeleridir.

Kürt kardeslerimizin , su anki , IRAK sinirlari icindeki durumudur.

Kendilerini savasa iten AVRUPA ve SIYONIST gücler, simdi TÜRKLERIN onlara yardim etmediklerini GÖSTERMEK icin , her türlü hamleyi yapiyorlar.

NEDEN ?

TÜRK KÜRT KARDESLIGI SÜRDÜGÜ MÜDEDTCE ortadoguyu tam anlamiyla KAN GÖLÜNE ceviremeyecek olmasindandir !

Neden bu kan gölünü istiyorlar ?

Dini inanclari geregi ve Maddi cikarlarinin gereksiminden ötürü.

bunu burda acmiyorum cünki cok teferruatli ve bence uzun bir konu.

Bu gibi konulari anlamak icin gercekten temel tarih ve politik siyasi bilgiye sahip olmak gerekir.
bazi arkadaslarin burda zorlanacagini düsünüyorum.

neyse konumuz kardeslik.

ne olursa olsun insanlar öldürülmesin !

hatalarimiz elbetteki vardir ama kin gütmeyenlerden ve savas istemeyenlerden olalim.

selam ve selametle

salih

Zitat:
Zitat von ___EZEL___ Beitrag anzeigen
Ben milliyetci ve soven yetismedigim icin,laz,alevi sunni ayrimi yapmam aslinda,bazen gayri ihtiyari olmussa,yasadigimiz berbat cagdan kaynakli say....Kendi düsüncelerimi,asla ve asla bir chat sayfasinda,oldugu gibi paylasmam,buda edindigim tecrübeden dolayi!Hayatimda bir alevi dernegine gittim o da arkadas hatri cin,Geislingen steige diye bir sehirede konuk olmustum bir arkadasa...Ben öyle milleti,toplumu halklari birbirinden ayiran yerlere gitmem genelde...Fakat insanlarin kendi kültür ve degerleriyle yasmak icin olusturdugu kurumlara,insana saygi duydugumdan saygi gösteririm....
Hem sen hala kin mi güdüyorsun bana?)Ben coktan unuttum basit catismalari! Saygilar cenk