Einzelnen Beitrag anzeigen
Alt 14.10.2014, 10:06
___EZEL___

Standard Slm salih

Zitat:
Zitat von 1978salih Beitrag anzeigen
Selam Cenk ,

Kisisel tesbitlerin haric, diger yorumlarina katiliyorum.
Aslinda burdaki bazi kargasalarin temelinde, laflardaki molotoflarin varolmasi yatiyor.

sende sunu iyi bilirsin ki, eger sönmeye yakin bir atesin üzerine benzin dökersen , alev alir ve yine ates büyür.

aslinda senin hakkinda kisisel bir yorumdan ziyade, degerlendirmek yapacak olursam, akli basinda , ama fikirlerini tam olarak hür kullanmayan bir arkadassin.

senin kisisel görüsünden ziyade, genel bakis acindan yola ciksan, ve önyargisiz ve nötr bir sekilde insanlara yaklassan(laz türk alevi sunni kürt vb.)
kavramlardan kacinarak , bence burda insanlarla daha güzel ve seviyeli bir dialoga girmen mümkün.

ya bu arada sen Neuss Alevi Dernegine geldinmi hic. Neuss Furth Kaarster Strasse.

gel oturalim sohbet edelim senin le .
hatta sanirim sana bir davet göndermistim bundan aylar önce ama beni kelle avcisi olarak nitelendirmistin.

demek istedigim , bazan bilmeden söylenilen laflar, kullanilan kelimeler, insanin bir ömür zincirlenmis fikirle , yasamasini gerektiriyor.

bunlardan kacinsak, insana insan degerinde yaklassak, sevsek sevilsek, bunlar basimiza asla gelmezdi.

Selamla
Salih
Ben milliyetci ve soven yetismedigim icin,laz,alevi sunni ayrimi yapmam aslinda,bazen gayri ihtiyari olmussa,yasadigimiz berbat cagdan kaynakli say....Kendi düsüncelerimi,asla ve asla bir chat sayfasinda,oldugu gibi paylasmam,buda edindigim tecrübeden dolayi!Hayatimda bir alevi dernegine gittim o da arkadas hatri cin,Geislingen steige diye bir sehirede konuk olmustum bir arkadasa...Ben öyle milleti,toplumu halklari birbirinden ayiran yerlere gitmem genelde...Fakat insanlarin kendi kültür ve degerleriyle yasmak icin olusturdugu kurumlara,insana saygi duydugumdan saygi gösteririm....
Hem sen hala kin mi güdüyorsun bana?)Ben coktan unuttum basit catismalari! Saygilar cenk