Einzelnen Beitrag anzeigen
Alt 11.10.2014, 00:19
NurBanu

Daumen runter iftiraci

unos,

iftira atmaya utanmiyormusun? Kendini iftira atarak mi savunuyorsun?

Senin ne kadar küfürbaz oldugunu bilmeyen kaldi mi burda?

Senin hakkinda da chat odalarinda "dul kadinlara" umut verip onlari kandirdigini söylüyorlar, yani acikcasi jigolo oldugun söyleniyor.

Herkesi kendi gibi sanmaktan vazgc PARAZIT

Zitat:
Zitat von uno Beitrag anzeigen
Lara, büyük umutlarla bulustugun kisinin senin safligi kullanip colana uyku ilaci atip seninle birlikte olusuna en az kobani soykirimi kadar üzüldüm biliyorsun.Tepki de gösterdim.Sürekli seni "fatmagül'ün sucu ne" sendromuna sokmamalari icinde kizdim digerlerine.

Cok büyük umutlar bagliyorsun Lara, herkes UNO gibi yigit degil. Bana özel mesaj yazdiginda ben sana "seninle özelden yazismak istemiyorum" engeli koymustum. gücüne mi gitti bilinmez ama herhangi bir konu-olay olmadan bir erkege yazan kadinin sonu, colasinda uyku ilaci ve hayalleri kirli uyanmaktir. Yine de gecmis olsun dileklerimi senden esirgemiyorum lara, en azindan bu sana büyük bir deneyim olmustur. Erkeklerin özeline pat diye girilmeyecegi en önemlisi de sanaldan tanistigin bir erkegin colasini icmeyecegin konusunda.Keske bu deneyimi düslerini kirletmeden edineydin.Biz de, cola etkisi saldirganligini görmeseydik.