Einzelnen Beitrag anzeigen
Alt 10.10.2014, 06:46
Benutzerbild von Bosphorus_
Bosphorus_ Bosphorus_ ist offline
Erfahrener Benutzer

Standard

Zitat:
Zitat von Lara_ Beitrag anzeigen
Selam,

Akli kisa olan ki$iye bu kadar uzun cevap vermeyeceksin....

Saygilar
Onun aklinin kisa oldugunu gostermek icin verilebilir aslinda. Hatta, ozelden konusulanlari forumda herkesin onunde kallesce anlatacak zihniyette olan birine daha fazlasi verilmesi gerekir.

Bu nedenledir ki, ozellikle kadinlar icin, ozelden kimlerle konusulacagina kimlerle konusulmayacagina, hele Uno gibi PKK'li biri varken, cok dikkat edin. Bunlar gunun birinde size karsi, herkesin onunde kullanilabilir. Az once yaptigi klise mazlum edebiyatinda kullandigi gibi.
Zitat:
Zitat von uno Beitrag anzeigen
Lara, büyük umutlarla bulustugun kisinin senin safligi kullanip colana uyku ilaci atip seninle birlikte olusuna en az kobani soykirimi kadar üzüldüm biliyorsun.Tepki de gösterdim.Sürekli seni "fatmagül'ün sucu ne" sendromuna sokmamalari icinde kizdim digerlerine.

Cok büyük umutlar bagliyorsun Lara, herkes UNO gibi yigit degil. Bana özel mesaj yazdiginda ben sana "seninle özelden yazismak istemiyorum" engeli koymustum. gücüne mi gitti bilinmez ama herhangi bir konu-olay olmadan bir erkege yazan kadinin sonu, colasinda uyku ilaci ve hayalleri kirli uyanmaktir. Yine de gecmis olsun dileklerimi senden esirgemiyorum lara, en azindan bu sana büyük bir deneyim olmustur. Erkeklerin özeline pat diye girilmeyecegi en önemlisi de sanaldan tanistigin bir erkegin colasini icmeyecegin konusunda.Keske bu deneyimi düslerini kirletmeden edineydin.Biz de, cola etkisi saldirganligini görmeseydik.