bi sus artik ya, bi sus!!
Bu ne ya herseye MUhalafet olmak icin yarisiyorsun... birkerede beyninde gecenleri yaz... orda burda ne yazilmis demeden!
.... NEYIN NE OLDUGUNU HERKES BILIYOR ZATEN ZINA'ninda... anlamadiysan, benim orda kasttegim, su dini bütün insanlar zinayi mesru nasil yaptiklariydi, birazda anlamaya calis ya, herseyi tek tek 5yasindaki bir cocukmussun gibi kendine anlattirmaktan yorulmadinmi?!... yok kuranda bu yaziyormus... KURANDA ASAGILIK TEKLIFLERLE elalemin kadinlarina yaklasin diyedemi yaziyor!!
ONURUN, GURURUN, NAMUSUN, NAMUSUZLUGUN NE OLDUGUNU BILMEK ICIN BANA KITAP LAZIM DEGIL!!!
BEN O YORUMU SANA DEGIL, BU KONUYA BASLIK OLAN O EVLIYKEN DINI NIKAHLI ES ARAYAN DÜRÜST BULDUGUN ARKADASINA YAZDIM.
Kulaktan dolma laflarmis.. isinize gelmeyince öyle olur zaten!!!!
Ben NORMAL'inde nasil oldugunu, nasil olmasi gerektigini yazdim kapisch?!
Yoksa YOZ KAFALARIN, bunlari NASIL UYGULADIKLARINI HERKES BILIYOR.
Ve sen en iyisimi benim yorumlarima yorum yazma....
Zitat:
Zitat von Bosphorus_
Kulaktan dogma onyargili seyler bunlar.
Evlilik oncesi birliktelik DE zina icinde. Evlilik oncesi bekarlarin flortleri, birlikte olmalari DA Kuran kesinlikle yasaklaniyor, ama bundan KÝMSE rahatsiz olmuyor? E hani ZINA'ya karsiydik?
Kuran'da dini nikah yoktur diyenlerin kaci Kuran'in dediklerini yapiyor? Gunde 5 vakit namaz kiliyor? Oruc tutuyor? Ama soz nikaha gelince Kuran'a cok sadiklarmis gibi ''Kuran'da bu yok'' derler.
Nisa suresi nikahtan ve onun kosullarindan hem erkekler hem kadinlar icin bahsetmektedir.
|