Zitat:
Zitat von guelkurusu
Bu mu senin medeniyetin. Hic kimse ile böyle konusmamalisin. Örnek olmak istiyorsan, örnek ol. birine söyle, birine böyle yalnis.
Evet sen hep düzgün konusuyordun, ama bakiyorum agzin bozulmaya baslamis.
beyazgülün senden özür diledigini okumadim, eger özelden sana yazdiysa adi üzerinde ÖZEL onu buraya yazman cok yalnis.
herkes kendi fikrini savunuyor, bunda özür diliyecek bisey yok. ama fikrini anca agir kelimeler ile savunabiliyorsan, o halde kendini eyit.
bugüne dek, hep seni saygili gördüm, ama son günlerde, bakiyorum kontrolünü kaybetmeye basliyorsun.
sebeplerin olabilir, ama sebeplerini buraya tasima rica ederim.
|
Peki bu mu senin medeniyetin? Okumasini anlamasini ogren sonra bana ders vermeye kalk.
Sen nasil birden avukat kesildin ben de bunu anlamadim simdi?!? Beyazguel60, guelkurusu... 'z'harfi nedense ikisinde de cikmamis.
Benim agzim gayet terbiyeli, bunu senden ogrenecek degilim. Kim neden ozur diler, neden dilemez bu sana kalmamis. Sonuc onemli. Buraya ozel mesajin icerigini tasimadim, konunun kapandigini ve nasil kapandigini soyledim. Konuyu tekrar gundeme tasiyan sensin.
Ozur dilemek yapilan yanlisin yanlis oldugunu kabullenmektir. Hatanin kabullenmesinde sorun gormuyorum.
Yahu birakin da muhatap olunan kisi kendi cevap versin ne diye birileri giriyor birileri cikiyor ortadan. Garip garip belirsiz profillerle.