Zitat:
Zitat von Bosphorus_
Hem ciddiye aldigini soyluyorsun hem bir daha tartismayacagini soyluyorsun bir karar ver
Sen iyi misin dostum, orada nerede kopya varmis. Turkiye'nin en bilindik gercekleri. Nasil ki dunya yuvarlaksa, su islak ise, onlar da o kadar gercek. Dalga mi geciyorsun. Burada her yazdigini kanitlayan, arguman sunan, soylediklerini destekleyen bir kisiyim, bir de 1978Salih vardi bir ara. Msjlarimin altina koydugum fotograflar da ulkemizi koruyan kollayan askerlerimizin, Ataturk'un fotograflari. Ben bu fotograflardan rahatsizlik duyacak bir vatan evladi olabilecegini dusunmuyorum.
Diger basligini konudan cikarmak istemedigimden burada yaziyorum, Tartisma Kulturu.. Zit fikirli oldugun biriyle tartisabilirsin, katilsan da katilmasan da, medenice. Ama alenen ve direkt PKK'yi ve onun uzantilarini destekleyen biri(leri)yle hangi medeni tartismayi yapabilirsin? O kisinin gozu senin ulkenin birligi uzerindedir, senin askerine, devletine karsi silahli siddet iceren saldirilari destekliyor, mazur goruyor. Sen bu kisiyle hangi tartismayi yapabilirsin? Hayvani bile dost edinirsin ama PKK'liyi edinemezsin, cunku hayvan seni isirmaz ama PKK'li maddi manevi her turlu zarari verir.
Belki de Turkiye'de yasamadigindan, yillarini terorizm nedir bilmeyen almanya'da gecirdiginden bu hassasiyeti anlayamiyorsun.
|
Zaten sorunda bu ya?Siz irak ve suriyede yasananlar üzerinden Pkk düsmanligi yapmaya calisiyorsunuz!Ay da bir sorun olsa,belki onuda PKK ya baglarsiniz?Ne menem bir duygudur,kendinden emin olmak,ama bir avuc insana diz cöktürememek!Bükemedigin bilegi öpeceksin diyorlar!Artik acilim zirvalariyla bitirme operasyonlari yapanlarin,bir avuc insan karsisinda caresiz kalanlarin son cirpinislari diyorum,baska birsey de demiyorum!Eger kopya olmasaydi ne yazdigini bilir bana öyle cevap verirdin!Dogrudur ben tr degilim,ama bundan cok eminim ki bazi insanlar burnunun dibindeki gelismeleri bilmez ben bilirim....Neyse;ben seni düsman biriymis gibi görmüyorum,ondandir sana kardesim demem!Fakat sen;statik despot bir anlayisla sürekli insanlari ikna etme cabasi,sürekli kendini dogru yansitma cabasi icindesin,bundandir tartismayi bitirmek istemem!Baska bir sebebi yok!