hahaha kusura bakmayin burda gülmem gerektigi ben fasistlik yapiyormusum

)))
SIZDEN FASISTI YOK ARAMIZDA.
Cahil cahil yaziyorsunuz demekte ne kadar hakli oldugumu ispatladiniz sadece...
dönüp dönüp ayni makaraya sariyorsunuz..
konuyu sündürmeye gerek yok demekle ben bu konuyu zaten noktaladim.
ve bu nedenle sacma sapan önyargilariniza cevap bile verme geregi duymuyorum!
hadi size eyvallah.
Zitat:
Zitat von Bosphorus_
Soylediklerimi bireysel algilamissiniz. Oyle demedim, ama desem bile bunu neden hakaret olarak algilarsiniz? kurt olmak asagilik bir sey mi? Kaldi ki hicbir Turk bu konuyu boyle atesli savunmaz.
Dogru, Turkiye'nin anadili Turkce, lideri Ataturk demek propaganda ise, even ben bu propagandayi yaparim. Ama bir bolucu PKK propagandasi yapmak ayni sey degil. Size PKK propagandasi yapiyorsunuz demedim.
''Hangi haksizlik yapilmis?'' diye sordum, cevap yok.
Dunyadan haberiniz yok. Daha asagidaki msjlarimin birindeki fotograflarda bir suru beyni yikanmis kurt cocuklar ellerinde silahlarla duruyor.
Agac yasken egilir. Doguda kurt anadilinde egitim verilecek bir okulda boluculuk ogretilecektir, egitim degil. Bunun Turkiye sinirlari icerisinde boyle kolayca yapilmasina firsat verilmemelidir. NEDEN kurtce anadilde egitim istiyorsunuz anadili Turkce olan bir ulkede?
Bundan 10 sene once kurtce secmeli dil olarak bile okullarda yoktu, AKP yonetimi secmeli dil yapti kurtce'yi. Simdi daha fazlasi isteniyor, anadilde kurtce egitim. Verdikce isteniyor verdikce isteniyor.
Turkiye'de ne kadar okudunuz bunu merak ediyorum.
Evet Turkiye'de okullarda ders ogretilir, ama kurtce anadilde egitimin verilmesi Turk anayasasina aykiri, Turkiye'ye aykiri, absurd bir olay. Onlar once icinde yasadiklari ulkenin dilini ogrenmeliler. Nasil ki almanya'da entegrasyon icin almanca ogrenmek sart kosuluyorsa, Turkiye'de de entegre olmak icin Turkce ogrenmek sart denilince bu nasil fasistlik oluyormus? Garip bir zihniyet.
Sorun fasistlik tanimlamanizda. kurtlerin elestirilmesi fasistlik degildir. Elestiridir.
Turkler boluculugu ogretecek denilmesi basindan yanlis olur cunku Turk siyasetinde ve Turklerde boluculuk yok.
Daha Turkce bilmeyen millete anadilde kurtce okul istemek boluculuk adimidir. Ozgurluk degil. Egitimseverlik degil. Icinde bulundugunuz ulkenin degerlerine, diline ve anayasasina saygi gostermek zorundasiniz.
Herkese ''PKK'li bunlar'' demiyoruz, demedik. Elinize boynunuza PKK flamasini alirsaniz, Apo'ya 'lider' derseniz, Turkiye icinde kurdistan kurulmasini isterseniz, anadilde egitim isterseniz bu BOLUCULUKTUR.
Size PKK'li denmedi, kurt FASISTLIGI yapiyorsunuz su an.
Eger Uno gibi Apo'yu lider kabul eder, PKK terorizmini bahanelerle hakli gorur, Ataturk'e fasist diktator diyenleri (BDP'yi) savunmaya calisir, Turk askerine ve Turkiye Cumhuriyeti'ne hakaret ederseniz size de PKK'li denilir o zaman. Size su ana kadar kimse oyle bir sey soylemedi.
Siz de dusuncelerinizi soylediniz ben de soyledim. Konuyu daha fazla sündürmeyelim.
|