Einzelnen Beitrag anzeigen
Alt 18.09.2014, 00:16
Benutzerbild von Bosphorus_
Bosphorus_ Bosphorus_ ist offline
Erfahrener Benutzer

Standard

Zitat:
Zitat von uno Beitrag anzeigen
Türkiye, su an kürt cografyasinda kendi dilini ve inancini "baski" zoruyla orada yasayan halka dayatmasinin karsisinda. Anakara atamali karakol ve Istanbul destekli isyerlerinin ve araclarinin talan edilmesi son derece siyasi bir eylemdir.Kürtler, PKK (kurdistan isci partisi) ideolojisiyle birlikte bilinclenmesi ve örgütsel bir güce dönüsmesi INSANLIK adina büyük bir gelismedir.Günümüzde kürtler ile esdeger ve topraklari isgal altinda olan diger bir halk ise Filsitindir.Filistin'de dinci örgütlerin vahsice saldiri ve terör eylemleri Filistin halkina yapilan bilincli katliamdir.Bu saldirilari yapan da asiri islamci gruplardir. PKK, 1992'den bu yana bazi istemler karsiliginda hep ateskes cagrisinda bulunmustur ancak türkiye'de ki bazi fasist vicdanlilar her zaman kürtlere "türk ol,türkce konus, türke ibadet et" dayatmasinda bulunmuslardir.
Tekrar isyerlerinin, araclarin talan edilmesini, yakilmasini yikilmasini, siddeti hakli gostermeye calisiyorsun. Bu yuzden dunyanin gozunde PKK'li bir teroristten baska bir sey degilsin. İlkel TERORİST!

Senden baska forumda PKK'li bir terorist yok. PKK'yi legalize etmeye calisan, onlara ozgurluk savascisi diyen, askere ve kurmaylara dusmanlik yapan baska biri yok. Azili bir teroristsin. Turkiye'de olsan terorizm propagandasi yapmaktan, PKK'ya destekten tutuklanirsin, sonra yine ''posi taktim, tutuklandim, kurt hakkini savundum tutuklandim'' ayagi yaparsin. kurt halkini savunmak PKK'yi desteklemekle olmaz.

Teroristlerin en buyuk ozelligi de, halkin arasina girip, ozellikle masum halkin arasina karisip onlari provoke etmek, mazlumluktan bahsetmek, insanliktan dem vurmak. PKK terorizmi 30 000 kisiyi oldurmus, insanliktan bahsediyorsun. Bu derece de mantiksiz bir insanlik anlayisi. Sen insan degilsin, bir teroristsin. Bunu ben soylemiyorum, kendi sozlerinle de burada kanitladin. 6. numarali mesajimda:

http://www.vaybee.de/forum/showthread.php?t=12413

Kurtler ile Filistinliler tamamen ayri milletler, ortak yonleri yok. Filistinliler tamamen ambargo altinda yasayan, duzenli olarak masum halki bombalanan, balikcilik bile yapmasi yasak olan bir millet. Kurtler ise Turklerle ayni haklarin keyfini suren bir millet. Bu yuzden de Filistin'deki yabanci aktivistlerin tersine, Turkiye'de kurtler icin aktivist olan yabanci yok, kurtler icin canli kalkan olan yok, cunku kurtlerin can ve mal guvenligi tehlikede degil, esit sartlarda yasiyorlar.

Filistinlilerle Kurtleri ayni kefeye koyarak Filistin'in populer desteginden kurtlere pay cikarmaya calisiyorsun. Basarisiz girisim.

Zitat:
PKK, 1992'den bu yana bazi istemler karsiliginda hep ateskes cagrisinda bulunmustur ancak türkiye'de ki bazi fasist vicdanlilar her zaman kürtlere "türk ol,türkce konus, türke ibadet et" dayatmasinda bulunmuslardir.
Bir devlet hicbir zaman terorle muzakere yapmamali, masaya oturmamalidir. Yoksa terore taviz verilir.

Turkiye hicbir zaman kurtlerin Turk olmasini istemedi. Guneydogu'da Turkce bilen yok, herkes kurtce konusuyor, nasil bir Turklestirme'ymis bu. Mantik problemin var.

Zitat:
Almanyada, irkci veya degerlere hakaret eden sembol veya tutumlarin caydirici cezalari vardir. Burada yasayan yabancilar, bir alman'in "heil hitler'inden" daha cok hakka sahiptir.Dincisi dincilik,PKK'lisi da sempatizanligini özgürce yapabilyior.
Roj TV veya diger isimleri.Biz PKK kanaliyiz diye hizmet vermiyorlar. Bir tarafsiz kürt basiniyiz diye izin alip yayiny apabiliyorlar.Ve bildigim kadariyla onlarca defa baskinlara ugrayip defalarca kapatildi.alanen örgüt propagandasi yapmaktan.Bir ülke ve devlet olarak yasalara göre tutum sergilemek zorundasin.Ne pusi takan birini ne de kürtce konusan bir kanali terör örgütü yanlisi olarak yargilayamazsin bu FASIZMDIR!
Iyiden iyiye sacmalamaya basladin. ROJ TV'nin kapatilmasinin geregi pusi takmasi ya da kurtce konusmasi degil, oyle olsaydi once Irak'taki onlarca kurt kanali, radyosu kapatilirdi, hatta daha kolay olurdu. Ama dedigim gibi, yaptigin tek sey demagoji, duygu somurusu ve gercekleri carpitmak.

ROJ TV teror ve terorizmi ovup PKK propagandasi yaptigi icin kapatilmali. Ayni senin forumlarda yaptigin gibi. Boyle carpitarak duygu somurusu yaparak guneydogu'daki masum kurtlerin beynini yikamaya calistiniz hep.

Eutelsat uydu şirketi, Danimarka mahkemesinin, "ROJ TV, PKK'nın yayın organıdır" kararı üzerine, kanalın uydularından yaptığı yayını durdurma kararı aldı.

http://www.mynet.com/haber/guncel/ro...ruldu-612044-1

Zitat:
Türkiye okullarinda nasil mi okudular Kürtler;ASKER BASKISIYLA, ÖLDÜRÜLEREK KÖY MEYDANINDA.
Bunu iddia eden sensin, istatistigini vermek de sana dusuyor. Bekliyorum.

Zitat:
Hastanede kac kürt, ne de olsa bizden degildir diye yanlis igne,itinasiz bakim ile öldürüldü. O geri birakilmis cografyaya,sadece universitelerden humanist yürekli sinan cemgiller gidip halka yardim oldu ve destek verdi.bilinclendirdi.
Bunu da belgelendirmek, istatistige dokmek sana dusuyor. Devlet belgeleri yakti yikti deme bana simdi.

Bahsettigin kisi yasadisi teror orgutu uyesidir, ama sen PKK'li yasadisi teror orgutlerini cok seversin. Guneydogu'ya yardimdan ziyade, destek arayip halkin beynini yikayip devlete karsi isyan icin gitmistir. Saf milleti anca universiteli, kafasini kullanan adamlar kandirip yonlendirebilir.

Zitat:
Insan agzindan soludugun havayi bazen midesine alirsin ve sindirim sistemin yoluyla da o hava göötten pis bi koku halinde cikar.Senin gööttünden cikan hava fasizm kokuyor lan IBINE.Hani ben sana hemen hemen her yazinda Vicdanini skeyim diyorum ya!? oglum olmadigi icin skiyorum o vicdanini.
Sen cok terbiyesizsin, her baslikta herkese kufur ediyorsun. Pis bir ortamda yetismissin, bunda anne babanin da payi var. Bir PKK'lidan terbiyeli bir tartisma beklenemezdi. Benim gibi ne soyledigini bilen biri senin terbiyesizlige ayni sekilde karsilik vermeyecek, vermemem de seni cildirtmaya devam edecek. Bunun sebebi de iddialarinin argumansiz olmasi, tartisma kabiliyetinin olmamasi ve yazdiklarima makul cevap verememenin vermis oldugu rahatsizlik. Kendini gucsuz ve maglup hissediyorsun. Bu konusma tarzinla kurtleri cok iyi temsil ediyorsun iste aradaki en buyuk fark.

PKK yasadisi teror orgutudur, Abdullah Ocalan ise bir insan degil, binlerce kisiyi oldurme emri vermis, eli kanli terorist basidir. Cok net konusuyorum. Dansoz gibi kivirip PKK propagandasi yapmadan cevap ver. Oyle mi, degil mi? Apo'ya methiyeler duzuyordun. Namussuz TERORIST!

kurt cocuklarina egitip vermeyip onlarin eline silah veren, daga kaciran, beyinlerini yikayan PKK'lilar, o nefret ettigin Turk askeri degil.
Angehängte Grafiken
Dateityp: jpg 233129-pkkcocukkaciriyor.jpg (89,8 KB, 2x aufgerufen)
Dateityp: jpg cocuk-pkk-8.jpg (60,9 KB, 2x aufgerufen)
Dateityp: jpg images (1).jpg (11,2 KB, 2x aufgerufen)
Dateityp: jpg images (2).jpg (11,1 KB, 2x aufgerufen)
Dateityp: jpg images.jpg (13,3 KB, 2x aufgerufen)