Einzelnen Beitrag anzeigen
Alt 15.09.2014, 13:19
Can28_

Standard okay okay Mülümanlik bu ise cok üzülüyorum :(

Zitat:
Zitat von Bosphorus_ Beitrag anzeigen
Selam.

1insanol dogru demis, cunku Imogdi'nin bir insan olmadigini dusunen sadece o degil. Kendiai bir forum 'troll'udur. Tartisma kapasitesi yok, tartisamaz, fikri yoktur, sadece forumlari kirletir troll'luk yapar. Bu yuzden kimse ona insan demiyor. Nasil ki kimse Islam'i sevmek zorunda degilse, kimse ona insan muamelesi yapmak zorunda da degil. Sevmek zorunda miyiz?

Konu o zirtonun Allah'a, peygambere ve muslumanlara acik acik ve her forumda kufur etmesinin yarattigi tiksincliktir kardesim. Yanlis kisiyi savunmaya kalkiyorsun. Adam sana sirf muslumansin diye kufur ediyor. Insan gibi tartismiyor ki, iste bu yuzden kimse ona insan diyemiyor

.....................

ben polemige girmek istemiyorum,

ama bunu demedende edemiycem:

"Bir Namaz kilmakla Müslüman olunmaz", derdi rahmetli Imam olan Haci Dedem!!!

"trolll, zirton ve lümpen" gibi kelimeler bize yakizmaz diyorum bu kadar kardesim.
------------------------------------

Tabikide Imodi bir Insandir, aksisini diyeni ben Allaha havale ediyorum.

Ben kimseyi savunmuyorum, sadece benim dinim budur diyorum, ve ben dinimi savunuyorum!!

Bir Müslüman küfür etmez, bir insani asaglamaz, bir insani insan olarak görür, bukadar!

Saygilar

.....................

Geändert von Can28_ (15.09.2014 um 13:56 Uhr). Grund: okay okay Müslümanlik bu ise cok üzülüyorum :( ===> deshalb die Änderung, leider kann ich einen Titel nicht korrigieren :((