Zitat:
Zitat von 1978salih
Selam can,
Iyi guzel seyler yazmisin, kisadan vaktim olanak verdigi kadar okudum.
Bak bende kimsenin inancina veya dusuncesine karismam, ama konu direkt ve sadece islam hakkinda kufur esigine gelirse elbette bende birseyler demek isterim.
Imo bu forumda islam karsiti ve islama aleni kufurleriyle taninan bir kisidir, ben ona zamaninda , rica en aleni sekilde islama kufur etmemesini soylemistim, ama o beni kirmak istemesede hala , kufurlerinden vazgecmemekte israrci.
Bu durumda imo ya illaki bazi kisiler de onun kullandigi dilden cevap veriyorlar.
Ha bu guzelmi degil ama , bazi kisiler bu agazi cok benimsediklerinden bunu devamli yapmaktadirlar.
Ben kimsenin avukati degilim.
Asil konumuza gelelim, sen burdaki bir kisinin sadece cevap olarak yazdiklarini, gormusun sanirim, insanol adli kullanici imo adli diger kullaniciya , kendi dillerinde kufurler etmisler.
|
"Bu durumda imo ya illaki bazi kisiler de onun kullandigi dilden cevap veriyorlar"
Siz yani sunu mu demek istiyorsunuz: " Karsimizdakinin dilinden cevap vermek bir Müslümana
yakisir, o küfür ederse biz de küfür ederiz, o yani damdan atlarsa bizde atlariz koyun gibi mi, yani
akil bizde sifir mi, biz koyunmuyuz ?!" ????
O yapiyor diye biz de yapmak zorunda degiliz diyorum.
Bence birakin Imo ne yazarsa yazsin, siz ona uymayin, o sizi oyuna getiriyor belkide?!
Bir Müslümana uygun davranin, bence bu en dogrusu......
Bir Imo´nun dedikleriyle Dinimiz tehlikede ise, demek ki biz Müslümanlar yandik, Müslümanlik
elden gidiyor kardesim...........
Sen neymisin be Imodi !!
Haa Imo sadece suna benzer birsey yazmisti, "Ich mag den Islam nicht niemals",
und ich sage:
"Er muss auch nicht den Islam mögen, geschweige denn daran glauben."
Der Glaube ist kein Zwang!
Jeder darf glauben und mögen was er will..........
Adamin keyfinin kahyasimisiniz?!
(Darauf bezog sich Insanol und genau darauf beziehe ich mich............)
Aber trotzdem danke für die nette Zusammenfassung.
Und du sprichst von " hakli savunan", meinst du das, wenn er dem Islam gegenüber was negatives
sagt, dass mich das rechtfertigt Beleidigungen und Beschimpfungen zu äußern?!
Ich denke es ist Schwachsinn mit vulgärer Sprache und Beschimpfungen zu reagieren,
lasst euch nicht provozieren, das ist alles.
Verhaltet euch nach eurem Glauben.
.