Einzelnen Beitrag anzeigen
Alt 07.09.2014, 17:57
Ask_Sehidi

Standard

Bosphorus dostum gözünü seviyim, bu topic'i hakaretle kirlmesen ne var? Bak bizim Anadolu'da bir sözümüz var, ta$ atana a$ at derler..
Bence konuyu kisisellestirmeden ve dolayisiyla sulayip saptirmadan icerigine cevap verseydin daha cok sevinirdim cünkü sen burda gecmiste caka_bey'den ziyade yazilarinin icerigini kabullenmesem de ama seviyesinden dolayi severek okudugum bir insansin.
Biliyorum insan bir an gaza gelebiliyor, ama burda $ahsi didi$melerinin galibi olmaz, ancak vakit kaybi olur..

CHP büyük bir partidir, ölüsü bile %35 eder demisti Demirel zaminda ve Bülent Ecevit liderligindeki CHP %42 ile iktidar olmustu.
Alpaslan Türkes Ecevit'in Kibris cikarmasindan sonra, benden daha milliyetci birisi varsa o da Ecevit'tir bile demesine sebeb olmustur..

Artik dünya degisti, sag eski sag, sol da eski sol degil. Dogrusunu söylemek gerekirse,
Kemal Kilicdaroglu'nda ben bir liderin sahip olmasi gereken hic bir vasiflari görmüyorum.
Ben burda özel vaktimde CHP icin daha büyük calisma yaptim desem yalan degil.

Erdogan'nin gizli kasalarinin oldugunu Misir'da sagir Sultan duydu! CHP'liler bunu söz konus yapti mi? Isvicre'den belgeri devlet adina istedi mi? Gezi olaylari CHP'lerin, MHP'lierin ve digerlerin toplumsal tepkisi idi, CHP ile alakasi yok! Keske olsaydi..

Erdogan basörtüsü ma$ örtüsü icin yeri gögü inletmisti! Her cuma namazindan sonra o yürüsleri yasi 30'un üzerinde olanlar bilir!
Kemal Kilicdaroglu yönetimdeki CHP ne yapiyor? Hic Kemal Kilicdaroglu'nun bizde IKTIDAR OLACAGIZ DEDIGINI DUYAN OLDU MU?
Ancak oyu yükselen partiymiste, bir partinin oyunu yükselten genel baskanin istifa etmesi yanlismista vss...

Yaptigi hersey kisiliksiz, cizgisiz, korkakca,ürkekce ve yanlis! CHP parti meclisine yanlis anlarlar ve beni CHP'li sanarlar diye üye olmayan Mansur Yavas'i sen ne haddine Ankara'dan belediye baskani adayi gösterirsin?
CHP'Li mi o? CHP'den utanan birisini CHP'li göstermek YEZIT'LE IMAM HÜSEYIN ASKINA VE ONUN MATEMINE ASURE YEMEYE BENZER!

Ekmeleddin Ihsanoglu'na gelene kadar Türkiye'de aday yokmuydu? Muharrem Ince, ya Feyzi Metinoglu ya CHP'nin lideri olacaklar ya da gercek CHP'liler gercek CHP'yi kuracaklar..
Bunun lami cimi yok!
TRT TAYYIP'IN ARKA BASCESI OLMUS!! Niye TRT'NIN ÖNÜNÜ MILYONLARCA INSANLARLA KESIP KUSATMIYORSUNUZ? BU KORKAKLIK NE BÖYLE?
Bunlar örneklerimden bir kac tanesi!

Atatürk korkarak ne yedi düveli yendi, ne de Cumhuriyeti kurdu!!

YUFKA YÜREKLILERLE CETIN YOLLAR ALINMAZ!!!

Zitat:
Zitat von Bosphorus_ Beitrag anzeigen
Imogdi gibi gay'lerin CHP'ye oy verdigi dogrudur. Ama tum CHP'lilere gay diyemeyiz onun yuzunden.

Geändert von Ask_Sehidi (07.09.2014 um 22:54 Uhr).