Einzelnen Beitrag anzeigen
Alt 24.07.2014, 19:34
Benutzerbild von manbee
manbee manbee ist offline
Erfahrener Benutzer

Standard

Zitat:
Zitat von benekalice Beitrag anzeigen
AKEPE'nin bir numarali trollu sensin. Senden baska burada trolluk yapani görmedim ben.
AKEPE diye zirvaliyorsun herzaman. AKEPE'yi putperest yapmissin. AKEPE sana ne diyorsa, sen onu yapiyorsun ve ona tapiyorsun. AKEPE ile güne basliyorsun, AKEPE ile aksami getiriyorsun burada. Bunun arasinda, sadece iftira, hakaret ve yalncilik var. AKEPE'nin caldiklarini yalanlayip, caldiklariyla yaptiklarini kopyaliyorsun buralara aylardir, degisik nicklerle.

AKEPE'nin hatalarini ortaya koyanlar hangi düsünceden olursa olsun, hepsini CHP'li yapiyorsun. Ancak senin gibi bir gerizekali manbeeden cikar böyle seyler.
benekalice trollük yapan sensin. bircok defa bunu sana diger üyelerde yazdi.

ben senin sadece AK Parti hakkinda söyledigin yalanlari degil diger yalanlarinida ortaya koyup gözüne sokuyorum.

hatirlatayim. tief ela'ya tief christian demistin. ben sana hata yaptigini yazdigimda agir hakaretlerde bulundun. sonra hatani görünce kivirmaya calistin ama cabalarin bosa oldugunu anlayinca konuyu kapatip kacmayi tercih ettin.

farkindaysan senin her türlü yalanini ortaya cikariyorum ve dansöz gibi oynatiyorum.