Mutlaka o konuda haklisin. Ten uyusumu denen bir sey var. Ama karsi cinsle olan o ilk temas icgüdüsel. Gercek ask eninde sonunda sevgiye dönüsüyor. Ayriliklarin cogunlugu niye oluyor? Cünkü insanlar birbirilerini begeniyorlar, degim yerindeyse bikiyorlar, yeni bir sey ariyorlar.. Icgüdel cinsellik ile aski karistirmak istemiyorum. Söyle söyleyim, her beraber olmak istedigim bir kadinla ömrümün sonuna kadar beraber olacagim anlamina gelmiyor.
Simdi bir erkek olarak yaziyorum.
Bir kadinin düsünce mantigi ve hatasi iste burasi. Bir erkek onu icgüdüsel dürtüsü ile begeniyorsa o onun ona evlenme teklifi yapacagi anlamina gelmez. Icgüdü, ask, sevgi ve arkadaslik bu dört asamayi insanin ruh ve bedensel dünyasina eklersen ne kadar komplikasyonlarin olustugunu görüyorsun degil mi?
Bunlarin hepsini bir sekilde bir yasadigim icin sana ben tecrübeleriminden bahsediyorum.
Bir de bende olayin felsefik boyutu da var. Bir zamanlar arayis icinde oldugum zaman, kendimi maneviyat aradim ve bunlari kendimce uygulamaya calisiyorum.
Also um es mal auf eine Formel bringen. Ich werde nicht wegen des Sexes in die Venusfalle tappen. Für mich muss eine Frau mehr sein als nur ein biologisches Wesen. Das habe ich für mich herausgefunden. Und Ansichten prägen halt Einsichten..
Zitat:
Zitat von WpumaC
anlatabiliyorsun. pircingi olan bayani begenmeyen ruhun...
benim demek istedigim, her ne kadarda ruhumuzla asik olsak, bedenimize ait olan gözlerimiz, ellerimiz, tenimiz/ten-kokusu, yüz mimiklerimiz vs. bunlarsiz ruhumuzun askida yasatilmaz...
|