Zitat:
Zitat von Ask_Sehidi
Bak ben söyle söyleyim sana, ruhiyat demek bir insanin düsüncesi demek, bir insanin dünyaya bakis acisi demek. Bir keresinde bundan bir kac sene önce denizdeyim, bir kizla tanismistim, kiz güzeldi ama Bauchnabel-Piercing'i vardi. Ben piercinglerden tiksinirim, und ich habe mich vor ihr geekelt. Und mich von ihr distanziert. Einem anderen Mann würde irgendetwas aus sonstwas rausfallen...
Ama bir keresinde bir kiz görmüstüm Türkiye'de üniverste okuyordu ve manbee'nin karsi oldugu bir görüsün gazetesini gönüllü olarak dagitiyordu. sade giyinmisti, saclarini bir bandla baglamisti, "idealist"ti. Söyledikleri, düsündükleri, bilgisisi, müttevazi durusu.. Benim gözümde o dünya güzeli idi. On tane Tülin Sahin'mis falan filan onun tirnaginin kiri olmazdi.. Cünkü benim ruhum onun ruhunun güzelligini kesfetmisti.. Bilmiyorum anlatabiliyormuyum?
|
anlatabiliyorsun. pircingi olan bayani begenmeyen ruhun...
benim demek istedigim, her ne kadarda ruhumuzla asik olsak, bedenimize ait olan gözlerimiz, ellerimiz, tenimiz/ten-kokusu, yüz mimiklerimiz vs. bunlarsiz, ruhumuzun askida yasatilmaz...