Thema: Adil mi?
Einzelnen Beitrag anzeigen
Alt 12.06.2014, 16:10
iremsultan

Standard Adil mi acaba 2.

Evet Forumda yazi yazmak sarti buradakilerden disari cikmamaktir benim anlayissimca. Peki ya forum yöneticileri ne denli yazilanlari okuyup takip edip insanlari engelleme lüksüne sahip oluyor?

Kimseyi koruma gibi bir gayem yok 14 senelik üyeligim icinde kimseye bulasmadan buralardaki yazilari okudum bugün aldigim bir habere oldukca sasirdim dogrusu...

2000 yillinin bu aylarinda kurulmus olan Vaybee bugün bir kac geriye kalmis arkadasimizla beraber 14cü yillini kutlamakta, bizim zamanimizda "Agentlik" vardi belli belirsiz kafalarina göre kimi severlerse onlari tutan kayiran, ben bu agalik düzeninin kalktigini düsünürken hic bir degisiklik yasanmamis.
Cok üzücü insanlar özgür düsüncelerini paylasamayacaklarmi sonucta burasi bir internet platformu. Sayin Kulmac ailesi bu platformu ne diye kurduklarini bir hatirlayin isterseniz sizlere verilen görevleri hakiyla yerine getirilirse daha güzel olabilecegini..

nicin tek tarafli yargilanip sadece kimilerini ceza sirasina düsüncelerini paylasti diye engelleniyor?

Onun yani sirra o kadar namuslu oldugunu bahs edenler küfürleri sayfalarca dizerken hala daha buralarda gezinme hakina sahipler?

Basta Giyan abi ve Esmart olmak üzere cevap bekliyorum

Saygilarimla

Iremsultan

Geändert von iremsultan (12.06.2014 um 16:15 Uhr).