Zitat:
Zitat von turkogluturkiye
Herkesi kendiniz gibi yalancimi saniyorsunuz.
Biz birsey dedikmi delillerle konusuruz.
Al sana delil
Gecen yilki Sakatlik magisi..Buyil 800 tl olmasi gerekir
...................................
Evde Bakım Ücreti Ne Kadardır?
Engelli Evde Bakım Ücreti tarihleri arasında 6, 01.07.2013-31.12.2013 tarihleri arasında 730,28 TL olarak belirlenmiştir.
http://samsun.aile.gov.tr/tr/html/74...imlere-Verilir
-------------------------------------
Ya sizin kemalistler 80 yildir yediler ictiler, Türkiyeyi bes cente muhtac ettiler.
Öncedende dedigim gibi bir WC kagitinin bile bulusuna imza atamadilar.Bunlar Türkiyeyi yeniden imar ettiler.Kiskacliktan kivraniyor kemalist zangolar.Artik o koltugu daha göremiyeceklerini bildikleri icin bizans oyunlarinla, terör ve sokak olaylariyla acaba düsürebilirmiyiz diye yirtinip duruyorlar..Gecti o günler
Utanmadan SIKILMAdan gelmis burda neyi savunuyorsunuz.Aslinda ben akp ye kiziyorum birakacaktiler kemalist sistem yikilacakti.Kakasini altina yapan , Clintonun önünde elpence duran bir basbakan, bu kemalist zangolara mustahakti...
Sizin olmasada efendilerinizin dumen suyuna geldiklerinizin zoru akp flan degil, Türkiye zayif kalsin
büyük israil ve büyük emenistan emellerine hizmet ettirilsin.
Bu gercekleri milletim anladi buyüzden avuclarinizi yalarsiniz.
AKP gitsede ..Daha iyisi daha dindarlari gelir.
O topraklar Müslümanlarin Tapulu malidir.
Begenmiyenler icin Dünya genis
|
Şimdi 'vaybee' diyesim geldi bu verdiğin örneği görünce. Neden mi? Bahsettiğin bakım hizmetini yerine getiren kişi Türkiye çapında 400 bin civarında. Yani 75 milyonluk Türkiye genel nüfusunun %0,5'ine denk düşüyor. Ama öyle bir dillendiriyorsunuz ki, her şeyde olduğu gibi, sanki toplumun geneli bu durumdan nemalanıyor?
Diğer yazımda Ecevit adını zikredince hemen Kemalist oluverdim ya, senin mantığına göre, bravo demek geldi içimden!
Türkiye'yi yetmiş sente muhtaç duruma getirenler sizin partinin önceki versiyonları! Sizinki nasıl bir müslümanlıksa, önceki Ecevit hükümeti (benim desteklediğim bir hükümet değildi), döneminde hükümet aleyhinde hep Cuma mitingleri yapılırdı; sözde Irak'ta dökülen müslüman kanına tepki amacını taşırdı bu mitingler. İktidar AKP olunca Irak'ta kan dökülmeye devam etti ama Cuma mitingleri birden bıçak gibi kesiliverdi.
Mağdur edebiyatıyla iyi soydunuz ülkeyi, o kadar ki, ayakkabı kutularına saklamak zorunda kaldınız ele geçirdiğiniz paraları! Sevsinler sizin müslümanlığınızı!
NATO ve onun başındaki ABD, Kore halkına kan kusturur, bizim müslümancı partiler askerlerimizi oraya gönderir, Somali'ye öyle, Afganistan'a öyle, Libya'ya, Irak'taki katliam için de, Suriye için de, ... hep lojistik destek merkezi olarak kullandırırlar ülkemizi 'haçlı' dedikleri güçlere. Filistin'de katliamlara karşı 'van minüt, van minüt!' diye şov amaçlı çıkışlar yapılır ama katliamlar devam eder! 'Yahudi Cesaret' madalyasını neden aldı başbakanınız? Bunu herkese vermezler öyle!