Einzelnen Beitrag anzeigen
Alt 21.05.2014, 22:52
Benutzerbild von turkogluturkiye
turkogluturkiye turkogluturkiye ist offline
Erfahrener Benutzer

Standard

Herkesi kendiniz gibi yalancimi saniyorsunuz.

Biz birsey dedikmi delillerle konusuruz.
Al sana delil
Gecen yilki Sakatlik magisi..Buyil 800 tl olmasi gerekir

...................................
Evde Bakım Ücreti Ne Kadardır?

Engelli Evde Bakım Ücreti tarihleri arasında 6, 01.07.2013-31.12.2013 tarihleri arasında 730,28 TL olarak belirlenmiştir.
http://samsun.aile.gov.tr/tr/html/74...imlere-Verilir
-------------------------------------
Ya sizin kemalistler 80 yildir yediler ictiler, Türkiyeyi bes cente muhtac ettiler.
Öncedende dedigim gibi bir WC kagitinin bile bulusuna imza atamadilar.Bunlar Türkiyeyi yeniden imar ettiler.Kiskacliktan kivraniyor kemalist zangolar.Artik o koltugu daha göremiyeceklerini bildikleri icin bizans oyunlarinla, terör ve sokak olaylariyla acaba düsürebilirmiyiz diye yirtinip duruyorlar..Gecti o günler
Utanmadan SIKILMAdan gelmis burda neyi savunuyorsunuz.Aslinda ben akp ye kiziyorum birakacaktiler kemalist sistem yikilacakti.Kakasini altina yapan , Clintonun önünde elpence duran bir basbakan, bu kemalist zangolara mustahakti...

Sizin olmasada efendilerinizin dumen suyuna geldiklerinizin zoru akp flan degil, Türkiye zayif kalsin
büyük israil ve büyük emenistan emellerine hizmet ettirilsin.
Bu gercekleri milletim anladi buyüzden avuclarinizi yalarsiniz.
AKP gitsede ..Daha iyisi daha dindarlari gelir.
O topraklar Müslümanlarin Tapulu malidir.
Begenmiyenler icin Dünya genis

Zitat:
Zitat von penalti Beitrag anzeigen
Yalandan kim ölmüş? 800 TL bedavadan devlet maaş veriyormuş! Tam bir yalan makinesi gibi çalışan TV'leri bolca izliyorsunuz belli ki!

Beyfendi o senin dediğin işsizlik maaşıdır ve onu herkes alamaz. En az üç yıl çalışıp 600 gün sigorta primi ödeme zorunluluğunuz var. Bunun dışında da başka şartlar var. En fazla 10 ay süreyle alabilirsiniz bu maaşı. Üstelik bu ödeneği almak için çalışırken maaşınızdan ödüyorsunuz bu primleri! Yani sizin AKP'nizin cebinden çıkmıyor bu para.
Bu kadarı bile AKP'nin değil Ecevit hükümetinin bir ürünüdür. değilsiniz!