Seriat ülkelerinde kadinlarin acik artirmayla satildigini, ya sa seriat kanuna göre erkeklerin rahatca pedofilligi yasadigini gözardi etmissin ve Bati'daki insanlara dadanmissin. Bati'da kiz cocuklari zorla dedesi yasindakilere satilmiyor. Burada pedofilligin hicbir gerekcesi yok, cezasi var. Burada tecavüz edilen kadinlara Basbakanlari kalkipta, cocugu dünyaya getirsin biz bakariz demiyor. "Neden cocuk ölecekmis, kadin ölsün" denilerek, ortacag zihniyeti yasanmiyor. Senin BasCalan bunu derken, sokaklarda kac tane cocuk ac, sussuz sürünüyor, ölüyor, ondan bahsetsene.
http://www.hurbakis.net/content/kamp...a-surukleniyor
Dogru, fuhus'unda "helal fuhus" versiyonu olunca, ok oluyor demek. Helal calma gibi.
http://www.hport.com.tr/yasam/helal-...uhus-pazarinda
Bunlarda senin AKEPE'liler fuhus anlasmasinda
http://www.youtube.com/watch?v=S7tU1YeFnZo
Bugünki Türkiye'de cocuk kayibi zirveye ulasmis. Yarim sene icersinde kayip olanlarin icinden her ay 4 cocuk ölü olarak bulundu. Bunlara degindigin yok, cünki senin zihniyet cocuk ve kadinlari erkeklerin hizmetcisi olarak görür.
Türkiye'nin gelisdiginden bahsediyorsun. Kaynak yok. Ayni konuyu secimlerden önce de gevelemistin, bayat bayat kaynaklar vererek, millete yutturmaya calistin.
Ayrica senin bana "ev ödevi verecek" seviyen yok. Sen onu senin koyunlara iyi yutturursun. Iyi de yutuyorlar zaten.
Türkiye sadece sizin gibilerin degil sükür. Biz de Türkiye'nin insanlariyiz ve sizin gibilere birakmayacagiz.
BasCalan bir devre. Onun da zamani bitecek.
Zitat:
Zitat von Bosphorus_
Bacak arasi dusunenler senin su an yasadigin bolgedeki almanlar. Onlar da AKP'li degil, musluman da degil. Hayvan gibi bacak arasini dusunuyorlar her dakika, birbirlerinin esleriyle birlikte olmayi aliskanlik haline getirmisler. Bunu sen de biliyorsun. Su an sapik bir toplum arasinda yasiyorsun  isin mide bulandiran kismi, o gibi ahlaki cokuntuyu medeniyet olarak goruyorsun
Yazilarin tamamen ARGUMANSIZ, dolayisiyla argumansiz sacmaliklara arguman sunulmamasi gerekirken yine de her soyledigimi destekliyorum.. Bak asagida 1978salih ne kadar efendi konusmus, bir de senin yazdiklarina bak, agzindan pislik akiyor
Turkler hicbir sey uretemiyor demek.. Dunyanin en iyi doktorlarindan biri olan Mehmet Oz, bir Turk. Seni ozenti
Coca Cola'nin CEO'su Muhtar Kent bir Turk.
Bunlar en basit ornekler. Turkiye'de deli gibi yerli mali ilac uretiliyor ve batili ulkelerin hepsinden daha ucuza satin alinip kullaniliyor.
Savunma sanayimizden bahsetmiyorum bile. Almanya'nin en fazla ticaret yaptigi ulkeler arasinda Turkiye 5. sirada.
Ama senin gibi ezik bati ozentilerine gore Turkler hicbir sey uretememistir, hani vatanseverdin hani Turkiye ve Turk sevdalisiydin? Turkleri elestirecegine oncelikle sen DUNYA ICIN ne yaptin bundan bahset, dunyaya hangi katkiyi sundun? 0. Once bir seyler kat insanliga, bilime teknolojiye, sonra baskalarini elestirmeye kalkis. Komik olan kisim su ki, elestiri bile yapamiyorsun, o yuzden 'kalkisiyorsun' diyorum.
Senin gibi yabanci dotu yalayan ozentiler midemizi bulandiriyor! Madem Turkiye icin bir bk yapmiyorsunuz yapanlara kostek de olmayin bari!
Sana ev odevi veriyorum, AKP hukumeti zamanindaki ihracat ile onceki hukumetlerin yaptigi senelik ihracatlari internetten arastir, oku ve gel.
|