Her seyi devletten, baskalarindan beklemeyen kisiler cogalsin mesele cözülmeye baslar...
bazi insanciklar var, seni öyle hale getirmeye calisiyor ki biri tecavüze ugrasin, sen bunu normal karsila...
Erkeklerin karsisina cikamayan erkekcikler isini kadinlarla görsün sen bunu normal karsila....
isyanlar ciksin, 1,2 adam yüzünden 100lerce kisi zarar görsün normal karsila....
Size bir sey söyleyeyim; sizin gibi düsünmeyenlere derdinizi anlatamazsiniz onun icin bedelini ödeyip Insanlara faydali olmak lazim...
basit insanlara takilmamak lazim, mümkünse kimseler görmeden (gösterissiz) Insanliga faydali olmaya bakmak lazim....
ha unutmadan, sunu da söyleyeyim; Insanliga faydali olma konusunda da herkesin faydali olma anlayisi farkli...
birisi gelip bana diyebilir ki, senin Insanliga fayda dedigin seyler bana ters, senin faydali olman ters!
Bende diyorum ki; kim nefsinin arzularinin, zevk saplantisinin kölesi olmaya calisiyor, Kim bedel ödüyor, nefsinin arzularinin sirtini yere getirmeye calisiyor görüyoruz!
evet yapiyor degil, sadece calisiyor diyorum cünkü bir kisim insanlari damgalamak yakismaz kabul edinilmeyen bir durum...
Baslangic ta söyledigimi tekrar hatirlatayim; her seyi devletten, baskalarindan beklemeyen kisiler cogalmali...
|