Einzelnen Beitrag anzeigen
Alt 30.03.2014, 21:48
Caka_Bey

Standard

Zitat:
Zitat von manbee Beitrag anzeigen
sen simdi CHPyi ele aldiginizi iddia ediyorsun ama dikkat et. benek ile oc erdal senin bu söylemlerini bu sekilde kabul etmezler.

onlarin ne kadar iftiraci ve cirkef olduklarini hatirlatmak isterim.

ama yinede size bol sans diliyorum. CHPyi elinize alip kukla gibi oynatin. en azindan siyaseti cemaatiz deyip gizlice yapmazsiniz.
Yok, acaba inanacakmisin diye söyledim Chpyi.
Bakiyorum hemen siz biz olduk, Cemaatte Akpye oy veren bir sürü kisi olmasina ragmen...

gercekler nasilsa ortaya cikacak, kim hak ve halk icin hayirli, dogru seyler yapacaksa onlar kazansin, ben Akpli arkadaslar gibi, Tayyipden baskasi yalan, Fethullah hain demeyecegim..küfürler savurmayacagim( Akpartililer Fethullah Gülen'e cok küfürler savurdu)..Allah, kim Insanlik icin Insanliga faydali sey ler yapacak ise onlari sectirsin..

Beddua konusu da ayni idi. adam kim yapiyorsa diyor, biz yapiyorsak bizim basimiza bunlar gelsin diyor ama Akpliler kendilerine güvenemedigi icin bize beddua etti diyor..Yarasi olan gocunur diye bir laf var, bilir misiniz...

Son olarak Fethullah Gülen'in yaptigi yanlisi da söyleyeyim ki küfür edenlere ders olsun; F.Gülen cikip acikca, bu dinlemelerden, paralel devlet olaylarindan benim haberim yok, cemaatten birileri bunu yapiyor ise görevinizi yapin, size karismam demelidir..
Cünkü Cemaatin icinde baskalarina calisan adamlarin oldugunu, ve buna cok üzüldügünü Fethullah Gülen 1995 yillarinda Prof. Dr Ahmed Akgündüz'e söylemis....
Prof. Dr Ahmed Akgündüz ise Risale i Nur Cemaatinin önde gelen isimlerinden ve bugün Ak partiye oy verin diye tesvik eden adam...düsün yani, Fethullah Gülen Ak partiye oy verin diye tesvik eden, kendi cemaatinden olmayan kisiye böyle söylemis..

Geändert von Caka_Bey (30.03.2014 um 21:53 Uhr).