Zitat:
Zitat von benekalice
Tunus'dan Suriye'ye müslüman kizlarini El Nusra'ya FUHUS icin kim gönderdi?
Bati ülkeleri mi?
Reza Sarraf (BasCalan'in serbest biraktigi soytari ve Ebru Gündes'in kocasi) Dubai'den gelen isadamlarina FUHUS icin kadin ayarladi. Kendisi icin de. Iki tarafta hiristiyan veya ateist'miydi?
Sen kalk herzaman baska inancta olanlari veya olmayanlari kötüle ve bana mal etmeye calis aklinca.
|
Hep spesifik ve az olan olaylardan bahsediyorsun. Bunlar uzerinden is cevirmeye calisiyorsun. O olaylari savunan yok, ama gercekligi de sorgulanmalidir. Kaynak olarak gosterdigin halkinsesi zimbirtisi DHKPC terorist orgutunun yayinidir. Bana terorist kaynaklarini gostermeyi kestiginde bunun uzerine daha uzun konusabiliriz.
Onceki mesajimda su soruyu sormustum, kasitli olarak es gecmissin: ''Su ana kadar kac ateist Iran ve Suudi Arabistan'da ateist oldugu icin oldurulmus, bana bunun rakamindan bahset. Ben biliyorum. O kadar tekrarliyorsa, soyle bakalim kac kisi ateist oldugu icin oldurulmus. ''
Hristiyanlar ve ateistler pedofillik, seks turizmi ve fahiselik konusunda dunyanin onunde gelmektedir. Bunu herkes biliyor zaten, tekrarlamama gerek yok. Nerede emperyalist bir bati ulkesi, orada pislik, savas, kan.
Zitat:
Zitat von benekalice
Bu cümleyi böyle aciklayip beni kötülümeye calisacagin belliydi. Baska ne beklenirdirki.
Ben Islam'i, müslümanligi senin anlamak istedigin gibi veya göstermek istedigin gibi yazma niyetinde degildim. Cünki öyle düsünmüyorum.
|
KENDI sozlerinden alinti yapiyorum. Kendi yorumlarimdan ziyade kendi mesajlarinda Islam ve musluman dusmanligin ortada.
Zitat:
Zitat von benekalice
Benim senin kadar zamanim yok, cünki bana kimse para ödemiyor. Bazen zaman kisitli oldugundan iki kere düsünmeye vakit kalmiyor, yazmadan önce.
Sen ise AKP-PKK'dan para aliyorsun, burada onlara yalakalik ve onlarin propagandasini yapman icin.
|
O yuzden bu forumu onlarca siyasi propaganda dolduruyorsun degil mi:-) pis yalanci hehe. Ben 1 politik msj yaziyorum sen 10 tane. Obsesif olmussun, bu aldigin paralari almanya'daki DHKPC'ye mi yatiriyorsun Turkiye'de bombali eylem gerceklestirmeleri icin?
Zitat:
Zitat von benekalice
Gecenlerde Türkiye'den buraya eski bir arkadas geldi. Esi namaz kiliyor ama propaganda yapmiyor. Haberimiz olmadan 3 kere namazini kilmis biz oradayken. Bir baska arkadastan ögrendim, cünki onun evindeydik. Ve namaz kilan kalben müslüman olan eski dostumuzun kocasinin söyledigi:
"Burada insanlar cok saygili birbirlerine karsi. Keske Türkiye'de bu karsilikli sayginin sadece yarisi olsaydi. Türkiye bir cennet yeri olurdu."
Sende oradan dogru Almanlar'i kötülüyorsun.
|
Keske sen oradaki masum Turkler'den biri olsaydin. Ama degilsin. Beynini CHP ve komunistlerle bozmussun resmen. İsin gucun propaganda ve troll'luk.
Almanya ise fuhusun merkezlerinden biridir. Bunu sadece ben soylemiyorum. Inancindan uzaklasan insanlarin fuhus, pedofillik ve seks turizmiyle ugrasmasi sasirtici degil.
Kuran ve Islam hakkinda bilgin yok, benim bilgim var ve senin sacma salak manipulasyonlarini curuttugum icin uzgunsun. Ama bunu durduramazsin. Bunun icin biraz daha okuman gerekiyor. Aksi taktirde yazdiklarin kolay lokma olarak kalmaya devam edecek. Uzulmeye, ve diger partililere saldirmaya devam edeceksin.
Musluman degil, onun bunun kucaginda ziplayan, komunist, sacma salak bir genclik istiyorsun.