Einzelnen Beitrag anzeigen
Alt 11.03.2014, 02:23
Benutzerbild von Imogdi
Imogdi Imogdi ist offline
Erfahrener Benutzer

Blinzeln

Zitat:
Zitat von uno Beitrag anzeigen
Ben tekrarliyorum,tam anlamiyla ateist ve PKK'li degilim.Insana ve insanliga önem veren birisiyim,ayrica islamiyetin diger tüm inanclardan öte oldugunu yineliyorum.Muhammed,Apo ve PKK benim icin sadece aractir,belirli bir cizgide ilerleyen düsünce ve insanlardir.Sinirlanmayi pek seven bi tip degilim,yanlisi görünce elestiririm,dogruya da dogru derim korkmam.Müslümanligin yetisdirdi seni görünce gercekten tiksiniyorum.Yalan,iftira ve yanlis ithamlarla rakibini ezmeye calisiyorsun bu kahpeliktir.sana arka cikan ve yazilarina destek veren ise senin gibi kahpe karaktere sahip insanlardir,onlar yani siz benim yasamimin en ufak evresinde yer almazsiniz,umursamam.halk diliyle "zklemem",cünkü gercekten zklenmeyecek insanlarsiniz..beyinsiz...rantci..yok oldugunuzu gördükce sükür ceken tiplersiniz.

muhammed'in dogum gününde,senin gibi dengesizin biri Allahin izniyle seriat slogani atiyo,zkerim öyle slogani... o cografya,dadaloglullari,seyh bedrettin ve hekimoglu gibi yigitleri dogurmustur.Anadolu yigitligi meshurdur.o yigitlikleri kahpeliginizle yok ediyorsunuz.isinize bakin,yaptiginiz siyasetin sonuclarini cözemiyorsaniz ugrasmayin.

bi bitin,mk'u gööt killari sizi.iyi insanlarin cografyasini cogunlugunuzla ele gecirip tayin etme gibi bi hakkiniz yok.oy verirken ve inanirken hep rantcisinizdir.

Danke Uno ..her moku özetlemisin zaten ..

bana kalirsa ...Erdogan ...
Islamin 5 $artini , 6 yi cikardi

calmasan/cirpmasan .

Müsluman olamiyorsun

Geändert von Imogdi (11.03.2014 um 02:31 Uhr).