Einzelnen Beitrag anzeigen
Alt 09.03.2014, 09:19
Benutzerbild von Bosphorus_
Bosphorus_ Bosphorus_ ist offline
Erfahrener Benutzer

Standard

Zitat:
Zitat von uno Beitrag anzeigen
Tüm degerlerden ve insani olgulardan yirtila yirtila siyrilman,ben ve diger tüm insanli senin inancindan tiksindirtiyor.Allah,kuluna iyiligi asilar.Sen nasil bi "islamiyet'e" bagliyosan sana asilanan orospuluk.Düsmanin ve rakibin,yigidi makbuldur bizim kültürümüzde,kallesi degil.
Bre dangoz, bre vatan haini, cocuk katili APO sevdalisi PKK'li. Islam ve Hz. Muhammed dusmani birinin forumda demagoji yaparak Islam'dan tiksinmesi Islam'a ve muslumanlara ne kaybettirir? Benim yuzumden Islamiyet'ten igrenmen, senin yavsakligin yuzunden annenin senin gibi bir vatan haini karaktersizi dogurdugu icin yedigi kufurler yaninda bir hictir. Ben onu yapmiyorum yine de. Kadina yazik.

Hz. Muhammed'in dogumgununde muslumanlara ettigin hakaretler ve kendince yaptigin 'allah' kavraminin Islamiyet ve Kuran'da gecmeyen sapik ve sapkin bir kavram, dinden Allah'tan bahsetmeden once bir Kuran'i oku. Pis agzina Allah ve Islamiyet kelimesini alman, muslumanliktan bahsederken ilk mesajimda alintiladigim skten dotten bahsetmen senin ne derece Islam'a dusman oldugunu, ama bunu maskelemeye calistigini gosteriyor. Erkek ol biraz.