Einzelnen Beitrag anzeigen
Alt 23.01.2014, 22:09
Benutzerbild von Imogdi
Imogdi Imogdi ist offline
Erfahrener Benutzer

Blinzeln

Zitat:
Zitat von Sundine Beitrag anzeigen
kararimi verdim. bende bundan sonra AKP'liyim. coook iyi yapiyorlar, hemde cooook iyi yapmislar. böylece provokotörlerin parmaklarini kesmis oluyorlar. saygi deger basbakanimiz ortalikda dolasan pislikleri temizliyor.

siz yatin kalkin, benim basbakan olmadigima dua edin. bana kalsa tamamen internet baglantilarinizi kaldirtirdim.

özgür fikirleri kisitlaniyormus..... insanlari birbirlerine kiskirtmakdan baska bi …... yaradiklari yok. pislikler!!!

herseyden haberdar olmak zorundamiyiz? dünyada olan biten her …..'dan illa haberimiz olmasi mi gerek? illa birseyleri arastirmak istiyorsaniz, gidersiniz adam akilli gazeteleri yada kitaplari alip okursunuz, gercekleri görebilmeniz icinde: 1. sagduyunuzu dinlersiniz. 2. mantiginizi calistirirsiniz. ayni benim yaptigim gibi allahtanki, burada sayisi az da olsa bir kac arkadaslarda, benim gibi yapmalari beni sevindiriyor

ben öyle her gazeteyi okumam. her yazarinda kitabini okumam. tabi madalyanin diger tarafini görebilmem icin, karsi tarafinda düsüncelerini ve fikirlerini bilmeliyim, AMA, burda en dikkat ettigim nokta, kim yaziyor? nasil yaziyor? asil amaci ne? niyeti ne? bence önem tasimasi gerekende bunlar olmali.

su nalet ola internet dünyasi evlere geldi geleli, insanlar sapitti. her konuda irenc haberler ve videolar beyinlerimize isletildi....

daha öncede dedigim gibi, güzel degerlerimiz gitgide kaybolmakda. en cok zarar verende su internettin dogmasiyla olusdu. internettin sayesinde, hayatimda duymadigim küfürleri ister istemez okudum. kadin erkek iliskilerin yeterince dengesi zedelendi. vs vs....saymakla bitiremem.

kisacasi: INTERNET DÜNYANIZ BATSIN

durmak yok, yola devam!

Zitat:
siz yatin kalkin, benim basbakan olmadigima dua edin. bana kalsa tamamen internet baglantilarinizi kaldirtirdim
sen yatip kalk ve dua et ,ben TR nin ulastirma bakani degilim ,
senin gibi düsünenlerin ,
WLAN kablosunu sabote ederdim