Einzelnen Beitrag anzeigen
Alt 24.12.2013, 15:26
Cakabeyy

Standard

Zitat:
Zitat von benekalice Beitrag anzeigen
Seninkisi de su hesap: "Sen adam mi öldürdün, ozaman bende öldürebilirim".
Düsün bakalim, kim hakli?

Kesin sol partilerde kiyak olmustur gecmiste, ben bilmiyorum ve duymadim.

Ama onlar en azindan halki "Allah Allah" diye uyutmaya calismadilar. Ecevit'in vefat ettiginde hicbirseyi yoktu.

"Helal Hirsizlik" olmasi gerek sizin ki... Bu birinci sefer degil. Avrupa'da, Almanya'da da yesil sermayeyle cemaatler insanlari soydu. Bu Camaat hirsizlari, hisse sattilar iyi niyetli, inancli insanlara. Bir daha paralarinin yüzünü göremediler. Hepsi Allah adina yapiliyor.

Nietzsche bunlar icin cok güzel söz söylemis.

Bu hirsizlarin avukatligini yapmaya soyunmus insanlar demek onlardan asagi degiller.

Yok, sadece Bosa kürek sallamiyorum..Türkiyede yolsuzluk yapmamis bir Parti varda biz mi göremedik? Aralarindan en iyisi Ak parti cikti. Milletin uyumasini istese Okuma Projeleri cogalmazdi, bedava kitaplar dagitilmazdi. Türkiyede Okumus olanlar unutmadilar ise bilmeleri lazim, onlara sorun; Hic bu kadar cok bedava kitap verilirmiydi? Hic bu kadar cok okuma Projesi varmiydi?

Allah Allah diye uyutmaya calismadilar. Sanki Basbakan, Ak parti kurulmadan önce Namaz kilmiyormuydu? Üslubu, tarzi böyle degilmiydi?
Öyle bir sey olsa; Bu adam Ak partiyi kurdu, sansla iktidar oldu ondan sonra Allah diyerek, Namaz kilmaya baslayarak, Cuma Namazlarina gidip Medyaya '' gelin beni cekin, nasil Allahtan korkan birisiyim görün '' dedi, haklisin derim..

Lakin öyle bir sey de yok. Adam eskiden nasilsa simdi de ayni...

Helal hirsizlik? bu sacmaliklari kim uyduruyor yine?

Almanyada milletin paralarini calan Cemaat? belge gösterebiir misin? hangi Cemaatmis bilelim..

Nietschenin sözü senin icinde gecerli. Diyorsun ya, Chp, solcular ne yapti bilmiyorum diye..bilmen lazim