AKP destekcisi degilim diyorsun, önceki tüm mesajlarinda AKP'yi savunma girisimlerinde bulundun.Gerci kafami karistiriyorusn,yeri geldiginde ulusalci zaman zaman dinci cogu zamanda osman pamukoglu'cu bi tavir sergiliyorsun.hos,cözmek istemiyorum pek seni.Cocuk istismarina "he" diyen.Ülkenin, AKP gibi din araciligiyla yasam alani daraltan insanligin, düsüncelerini savunuyorsun.Bu benim icin hic bi anlam ifade etmez.
Bi aralar hücreler halinde bi örgütlenme türemisti,ilk okudugumda anlam verememistim.eli kana bulanmis "Fasist" döver-öldürür ve benzeri silahli eylemlerde bulunurlardi.Farkli bi örgütlenme bicimiylede merkeziyetciligi kabul görmezler,eylemleriyle iletisim kurarlardi. Simdi,senin gibi "Fasist" ve cikarci zihniyetleri görünce onlari anlayabiliyorum.Bence,insanliga ve dogaya zarar veren ideolojilerin destekcileri "hadim" edilmeli,yarinlarimzi birakacagimiz cocuklarimizda sizin gibi bos seylerle ugrasmamali.
Siyaset saksakcilik degildir,kendi ideolojin icerisinde bile muhalefet etmeyi bileceksin.Muhalefet ettigince ideolojinin demokratik sekillenmesine neden olursun.Yaptigin siyaset degil senin,saksakcilik. Örnek: "Cocuk istismari">"Noolmus,ABD'de de var."
Mantigim var,Onurum ve Serefim var gibi bos naralarla kandirma kendini veya beni.Bunlar yok sende.Olsaydi eger,ezilenin yaninda yer alirdin.Mevcut Türkiye'in cökmüs ve kokmus sisteminin yaninda degil.
Ayrica,sürekli haksiz ve asilsiz ithamlarda bulunuyorsun.Sex'i seviyorum ancak bi erkek götü midemi bulandirir, öyle bi girisimde bulumam.Bu tür haksiz ithamlari sadece karaktersiz insanlarin yaptigini biliyor musun? "halk dilinde;Kahpe".
Tekrar öneriyorum; Onur ve serefin icin haksiz ithamlarda bulunma, "BILE" gibi gaflarimi kolla.O zaman sana, "vaybeee yigit adammis harbiden" derim aksi halde kahpesindir aldigim "kültürde".
Zitat:
Zitat von Bosphorus_
LGTB'liler BILE diyerek LGTB'lilere hakaret ettiginin farkinda bile degilsin. Basit ornek 2: Dunya sana BILE evsahipligi yapiyor. Ref: Bir onceki msjim.
AKP destekciligi degil, mantik destekciligi, sen anlamazsin politikadan mantiktan, erkek arkadasinin dotunu incelemeye devam et :-D kaldi ki AKP konu ile alakali degildi. Ama sen bunu da anlamazsin :-D
|