Zitat:
Zitat von uno
Bunu sana defalarca yazmicam "B"ossrrphooo. Önceki tartismalarimizda sana "savaslar,yanlis politikalar ürünüdür" demistim ve detaylandirarak "daga cikan mi,cikaran mi yargilanmali" diye belirtip hatta vurgu da yapmsitim.
Bu konu ise iddialara karsi "maalesef ülkemiz bu anlamda cok geride ve derhal bunlarin olmamasi icin su bu o yapilmasi gerekiyo" diye de görüs belirtebilirdin. Sen naaptin peki bu konuda? "ABD-EU gibi ülkelerde daha fazla" sacmaligiyla sistemin saksakciligini yaptin..Ben de buna dayanarak sana onursuz dedim ve cocuk tecavüzlerini onayliyorsun kanisina vardim.
Nazi subaylari gibisin,egitimli ama cani..ayrica onursuz..
|
Zirto, PKK durduk yere kendi kendine catisma cikardi. Kimse Kurtleri katletmiyordu. Kendi kendilerine katletmeye basladilar. Ondan sonra Turk ordusu ve hukumeti karsilik verdi. Vermeli de zaten, bu guzel ulkeyi zirtolara mi birakacagiz.
''Daga cikan mi cikarilan mi yargilanmali'' ? Daha gerzek bir vurgu yapamazdin herhalde

ben seni bicaklasam ben mi hapise girmeliyim yoksa bicagi ureten sirketin sahibi mi, yoksa beni provoke eden sen mi, ayni bu mantik. Ama iste PKK zihniyeti hep su sekildedir: ''bizim sucumuz yok, bizi buna zorluyorlar''. Boyle katliamlarinizi ve kallesliklerinizi ortmeye calisiyorsunuz, ama kimse yemiyor orasi ayri. Senin vardigin kaniyi maymunlar ...... (6 harf). Yanlis anlama, maymunlari cok sevdiginden, onlardan evrimlestigini soylemenden oturu maymun kelimesini kullandim. Bknz: evrim teorisi.
PKK'nin avukatligini yapan canli, Apo'ya ''buyuk lider'' diyen kisi, belki de PKK'nin internet kolu (tamam rahat ol, ''kilsiz kolusun'' diyeyim, malum bir erkekte once kila bakiyormussun), bana cani ve onursuz diyor

onurlu olmak senin gibi PKK sempatizani olmaksa ve PKK kamplarindaki kucuk cocuklari ''oksamaksa'' biz almayalim.