Zitat:
Zitat von 1978salih
aslinda sana ve bu tür akilfakiri haberlerini elestirmiyecegim.
sadece bir insan , eger bu kadar fasist bir yaklasimla diger bir insana karsi kin beslerse ,
ve bunda, hic bir sekilde senin Türkiye sevdan , anakonun olamiyorsa , senin Türkiye CUMHURIYETI BASBAKANI HAKKINDA herif merif diye ifadeler kullanman , acikcasi beni rahatsiz ediyor !!
Hadsizlige madalya verselerdi burda Cine madalya dizerlerdi ayaklarinizin altina !
bir fikri bir kisiyi tartisabilmek icin , bir defa ilkin terbiyeni takinacaksin ki , sana adam gibi cevap versinler.
Ama sende almisin basini gidiyorsun arsina!!!
hadi bakalim, YIKIN SU AKP yi de MILLET ADAM GÖRSÜN !!!
12 YILDIR ayni DÜSÜ görüyorsunuz !!
TÜRKIYE BATTI, TÜRKIYE BITTI, TÜRKIYE IRAN OLDU !!!
Arkadas, ya bu basbakan cok beceriksiz, sizin anladiginiz dilden konusmadigi icin , anlamiyorsunuz , yada sizler cok YAYGARACISINIZ, yalancisiniz, palavracisiniz !!
NEDEN MI ??
12 yildir, senin düsüncende ve tarzinda bu devlet hükümet ve basbakan hakkinda bir sürü karalama , okudum duydum !!
ama 12 yildir sizin dediklerinizin bir tanesi bile dogru degil bilhassa tersi gelismeler yasandi !
yani siz bikmiyorsunuz yalandan, Basbakan da sizi TAKMIYOR bir yerine, ADAM ADAM gibi isini yapiyor veya calisiyor !!
Bak diger partilere !!
NE yapiyorlar !!
IT ÜRÜR KERVAN YÜRÜR !!
Türkiye yi ve ULUSUMU seviyorum !!
dil uzatacak adami hamsi diye yerler , memleketimde !!
ben burda böyle havlayan köpekleri , TÜRKIYE de sadece Cöplüklerinde gezinirken hayal edebiliyorum !
SIKIYORSA git BASBAKANLIGIN KAPISINA, KÜFR et BAKALIM BÖYLE BABAYIGITCE DE , Görelim burdaki sergiledigin ADAM ligi !!!
|
arkadas ,
benim ya$adim yerde "fikir özgürlügü" denilen bisi var ,
bilmem hic duydun mu ?
Insan in temel haklarin dan biri
benim dü$üncelerimi ,Ideal lerimi ,degerlerimi vs. vs.
temsil etmeyen bi $ahizi ,ele$tirmemem kacinilmaz.
senin bo$bakaninin bugün cok övündügü proje nin gercegi ..
buyur >
parasini japonlar vermis ,projeyi de eski bi Sosyal Demokrat onaylami$
benim ya$adim yerde buna >
"sich mit fremden Federn schmücken" denilir
hayirli geceler
NOT: hergün buraya ugramadim dan dolayi ,cvp. gecikebiliyor