Einzelnen Beitrag anzeigen
Alt 29.10.2013, 14:48
Benutzerbild von 1978salih
1978salih 1978salih ist offline
Erfahrener Benutzer

Standard Evet gel gidelim beraber !!

Zitat:
Zitat von xAurumx Beitrag anzeigen
“O birşeyden habersiz iffetli mümin kadınlara iftira atanlar, dünyada da ahirette de lanete çarptırılmışlardır. Büyük bir azap vardır onlar için.” Nur 23.

“İffetli kadınlara iftira atıp da dört tanık getiremeyenlere gelince, onlara hemen seksen vuruş vurun. Ve onların tanıklıklarını ebediyen kabul etmeyin. Onlar, fıska batmışların ta kendileridir.” Nur 4.

Ok ich rede mal in eure sprache; Bu Zitat : " Bana ait "

Salih Güven seni de gay barlarinda kölnde gören olmus, üstende ince beyaz bir t-shirtla orda geziyormusun. Evde gül gibi esini birakip hep oralara takiliyormusun. Bu na ne diyorsun? Eger tersini ispatlamazsan, ta kendisisin. Burda taniklar cok, istersen yazabilirler. Senin hakkinda cok seyler duydum.

Evet canim , bak ne güzel deginmisin benim , sorunlarima !!

Ama cümledeki tespitin de bir sorun var !!

Ben Ibne oluyorum, EVDE esimi aladatiyorum !! NE FANTAZI BEEEE !!! :-)

Istersen bir ara sana yol parani yollayim, sen buraya gel ! sana hem evimi göstereyim, hemde gittigim gay barlarinda beraber birseyler icelim.

Inanki , erkekligimden ve heterolugumdan onlar bile emin olur, ve hatta beni yiyeceklerine , senin bu kronikligindeki güzelligine dayanamayip , seni yerler !!

PS:::::::Bilhassa , Insanlari kisileri kötülemeyin diyorsun . Esitlikten bahsediyorsun , ama benim hayalinde GAY BARINDA BULUNMAMI BILE HOSGÖRMÜYORSUN !!

VARSAYALIM BEN BÖYLE BIRIYIM, BUNU BIRDE SUCMUS GIBI YAYMAYA CALISIYORSUN !!!
tabii sana yakisani yapmak hakkin !!!! bize , sen dururken BOK yemek düsmez !!!

Bu konuda seninle hemfikirim !!

NE KADAR ACIZ BIR DURUMDASIN ,FARKINDAMISIN ??

PEss , insan sapkinlik icinde olur, iftira atar ama sen onu bile beceremiyorsun, sende kronik SEX manyakligi var.