Zitat:
Zitat von xAurumx
“O birşeyden habersiz iffetli mümin kadınlara iftira atanlar, dünyada da ahirette de lanete çarptırılmışlardır. Büyük bir azap vardır onlar için.” Nur 23.
“İffetli kadınlara iftira atıp da dört tanık getiremeyenlere gelince, onlara hemen seksen vuruş vurun. Ve onların tanıklıklarını ebediyen kabul etmeyin. Onlar, fıska batmışların ta kendileridir.” Nur 4.
Ich melde euch beim Admin, die nicks werden oft gelöscht, mehr kann man mit euch nicht machen. Bei soviel Dummheit kommt man nicht gegen an. Ihr seid auch keine Männer, die man ernst nehmen, sogar waschweiber haben mehr ansehen. Einen nachnamen rauszukriegen anhand eine mail ist heutzutage kein akt. Er versucht weiterhin meine mails zu knacken. Versucht sich an mein facebook ranzuschleichen mit freundschaftsangeboten. Andauernd muss ich meine passwörter ändern.
Ok ich rede mal in eure sprache;
Salih Güven seni de gay barlarinda kölnde gören olmus, üstende ince beyaz bir t-shirtla orda geziyormusun. Evde gül gibi esini birakip hep oralara takiliyormusun. Bu na ne diyorsun? Eger tersini ispatlamazsan, ta kendisisin. Burda taniklar cok, istersen yazabilirler. Senin hakkinda cok seyler duydum.
|
PES! sen gercekten kafayi oynatmissin. hey gerizekali kadin, sen kendin bizlere anlattin toni ile bulustugunu!!!! allah kahretsin keske o zaman o yazisini kopyalasaydim. neyini kurtarmaya calisiyorsun? hayatimda senin gibi yüzüz bir kadina raslamamistim.
iftira süresini buraya yazman sana hic yakismamis!
iftira atmakta seni gecemeyiz!!!
irenc cok irenc birisin sen....