Einzelnen Beitrag anzeigen
Alt 03.10.2013, 21:53
Cakabeyy

Standard

Zitat:
Zitat von turkogluturkiye Beitrag anzeigen
Bu tavizkär zihniyet Saidi Nursinin atik tirnagi bile olamaz.Herkes istedigini sevebilir kimsenin gönlüne karisma gibi bir lüksümüz yoktur.Fakat insanlar Islam adina ortaya cikip taviz verirse onlara degil hakaret yüzlerine bile tükürme hakkimiz dogar bir müslüman olarak.

Kadir misiroglu fetoyla sahsi bir garazi olmadigini herkes bilir.Onun tavizlarina cevap vermesini hakaret sayiyorsaniz bende o hakareti isliyor islemeyede devam edecegim
Örnegin
Kadir Amca Fetoya "Gavur agzli" dedi
Peki neden dedi?
Akdenizde uluslar arasi sularda azgin siyonist ceteler Vatandaslarimizi Sehit ediyor (MAVI MARMARA OLAYINDA)
Bircok gavur bile bu olayi kinarken
feto kalkiyor nediyor
"OTERITEDEN IZIN ALINMALIYDI HATA YAPILDI

Bu nedemktir?
Kimden yana tavir almaktir?
Kimi desteklemektir?
Bu adamin bu zirvalarina tepki göstermeyip, kinayanlara saldiranlara
Yaziklar olsun diyor baska birsey demiyorum.
"
Seh ucmaz müritleri ucurur"
bu adamin tavizlerine ortak olmayin
Ben cevap veriliyor diye hakaret saymiyorum..Cevap vermek baska, hakaret ederek cevap vermek baska...
Söyleme bicimine dikkat etmeyenler, hakaret ettiginin farkinda degil...

Bunun taviz ile bir alakasi yok, Kendine ve Tarihine güvenmeyenler bunu taviz zannediyor..
Islamiyet'e zarar da vermiyor kesinlikle, yoksa Türkiyede olsun yabanci ülkelerde olsun, en az diger Cemaatler kadar bu Cemaatde ( hatta cok daha fazla ama bunun tartismasini da yapmak istemiyorum, yanlis anlasilmalara sebep olmasin diye) insanlari Islamiyet ile tanistirmazdi...

bu konu daha öncede tartisilmisti ve kesinlikle eskiden hangi yorumu yaptiysam simdi de ayni düsünüyorum;

'' Söylenen söz önemli ama ne denmek isteniyor, asil mesele burasidir.

Bediüzzaman veya Gülen Cemaati'nin iclerine girip taniyan herkes sunu kabul eder; bir cok kisiden farkli düsünüyorlar.

Herkes farklidir. Ama herkes kendi fikirlerine uyan, kafa dengi olan kisiler bulur, buluyor.
onlar ile beraber hareket ederler etmezler o ayri bir mesele.

Bence burada Fethullan Gülen'i bilen ve anlayanlar onun kötü düsünmedigini düsünüyor, ne demek istedigini anliyor. anlamayanlar ise senin kastettigin sekilde bir haber yapmis, bunu uzun uzun yorumlamayi akillarina getirmemisler bile..

Demek istedigime söyle de örnek verebilirim; Burada Kemal kilicdaroglu'nun bir sözü tartisilmisti. Kilicdaroglunu desteklemedigim halde, lafinin carpitildigini, aslinda kötü bir sey söylemek istemedigini yazmistim.

Simdi, ben Kilicdaroglu'nu anliyor da Fethullah Gülen, Cemaat disinda neredeyse herkes tarafindan yanlis anlasiliyorsa, bu o kisilerin sorunudur.

Bir cok kisi icin söyleyebilirim ki, Fethullah Gülen'i yanlis anlamak icin sebep ariyorlar ve zaten onu sevmiyorlar, hakkinda küfür etmekten baslayin, bir sürü acaip haberler yayinliyorlar. Hic anlamaya kalkismadan!! ''