Zitat:
Zitat von Cakabeyy
Hocaefendi de aslinda bir sorun yok, yanlis anlayan sizsiniz ama dogru anladiginiz Kadir Misiroglu gibi kisilerde sorun var...
Ben, bundan 1,5 sene öncesine kadar Fethullah Gülen'i ve Cemaatini neredeyse hic tanimazdim, tek Bediüzzaman'i biraz biliyordum.
O zamanlar Bediüzzaman ve Gülen Cemaati disinda, neredeyse hepsini tanima firsatim oldu.
Bende Fethullah Güleni agir elestiren, agir hakaretlerde bulunan Kadir Misiroglunun kitaplarida var..
Yani, F. Gülen'i sevmeyenlerin bir cogu ile F. Gülen'i tanimiyor iken tanistim ..
Sonra, Bediüzzaman Said Nursi, Halit Ertugrul ve Hekimoglu ismail'i tanidiktan sonra, Hocaefendi den zarar gelmeyecegine kesin kanaat getirdim...
Ama siz yine de istediginiz gibi düsünmeye devam edin, caniniz nasil hareket etmek veya durmak istiyorsa öyle edin, kimse kimseyi daha büyük kisilerle tanismaya sürükleyemiyor maalesef, nasip meselesi....
|
Bu tavizkär zihniyet Saidi Nursinin atik tirnagi bile olamaz.Herkes istedigini sevebilir kimsenin gönlüne karisma gibi bir lüksümüz yoktur.Fakat insanlar Islam adina ortaya cikip taviz verirse onlara degil hakaret yüzlerine bile tükürme hakkimiz dogar bir müslüman olarak.
Kadir misiroglu fetoyla sahsi bir garazi olmadigini herkes bilir.Onun tavizlarina cevap vermesini hakaret sayiyorsaniz bende o hakareti isliyor islemeyede devam edecegim
Örnegin
Kadir Amca Fetoya "Gavur agzli" dedi
Peki neden dedi?
Akdenizde uluslar arasi sularda azgin siyonist ceteler Vatandaslarimizi Sehit ediyor (MAVI MARMARA OLAYINDA)
Bircok gavur bile bu olayi kinarken
feto kalkiyor nediyor
"OTERITEDEN IZIN ALINMALIYDI HATA YAPILDI
Bu nedemktir?
Kimden yana tavir almaktir?
Kimi desteklemektir?
Bu adamin bu zirvalarina tepki göstermeyip, kinayanlara saldiranlara
Yaziklar olsun diyor baska birsey demiyorum.
"
Seh ucmaz müritleri ucurur"
bu adamin tavizlerine ortak olmayin