Zitat:
Zitat von xAurumx
Ne kadar cahil varsa hepsi akpyi secmis. Bu yazilanlari okuyunca buna daha cok inaniyorum. Türkiye senin gibi cahiller yüzünden bu hale geldi. Taksim meydanindaki gayet normal insanlara ipsiz sapsiz diyenlerden, kendi milletine protest yapiyor diye, düsmanca davranan kimseler iste. Bir de buraya cikip hosgörü ve dinden bahsediyorsunuz. En radikal atheist, sizin gibi dincilerden daha insanlara yakin.
|
Sizin gibi cahiller iktidardayken ne halk ettiniz? Ya tek bir sey söyle, bunu da biz yaptik diye. Tek bir sey. Devletin malini yemeden baska bir bok yemediniz. AKP yi bunca insanlar oyunu verdi, onlar cahil mi oluyor? Kimse zorlamadi. AKP kimsenin basina silah tutup isaretini buraya yapcaksiniz da demedi. Herkerz özgürce oyunu verdi. Zaten bugünki Istanbul bildigimiz Istanbul degil. Nerde pislik varsa Istanbula göc etmis, ordaki vatandasi kiskirtmak icin, ortayi karistirmak icin, daglardan magralardan sehirlere indiler. Protesto eden benim milletim degil.
O Taksim meydani protesto aninda Rusyaya benzer gibi bir ortam vardi. Her yer komunist bayragi, PKK pankartlar bayraklar. Atatürkün heykelleri hepsi PKK pisliginle kapatilmisti.
Polisin orasini bastigi sebep iste bu tür pislikleri temizlemekti. Bence cok human bile davrandi. Sen gel orda vatandasin is yerlerini arabasini evini yak, sonra bunlara "gayet normal insan" diye hitap et. Hadi ordan PKK bozuntusu. Sizin bildiginiz tür özgürlük yarin vatanini satmaktir. Zaten elinizden gelse dünden satarsiniz. Sanki Türkiye umrunuzdaydi.
Özgürlük icinmis. Neren özgür degil senin? Ickini gayet rahat bir sekilde zikkimlanabiliyormusun? Evet. Esrar ile kafani cekmek istiyorsan bunu da gayet rahat bilirsin. Sabahlara kadar Taksimin her yerinde tepin. Kimse karismiyor. Daha ne tür özgürlük istiyorsunuz? Rahatlik bir yerinize batmis sizin.